Romantične bluze i haljine koje su osvojile Instagram

Romantične bluze i haljine koje
su osvojile Instagram

Sjećate li se delikatnih i romantičnih bluza od organdija koje smo prošle godine viđali posvuda? Kao jedan od najpoželjnijih modela 2019. godine, bluze od organdija svoje su mjesto pronašle u brojnim ormarima i kolekcijama. Među brendovima koji su pokrenuli trend i na taj se način brzo istaknuli na modnoj sceni i radaru modnih trendseterica je pariški brend Aurore Van Milhem. Iako smo ga otkrili zbog popularnih modela bluza od organdija, one su bile tek uvertira u raskošan svijet romantičnih modela s Aurore Van Milhem potpisom u koji ćete se, ako još niste, zaljubiti na prvi pogled.

Aurore Van Milhem – najromantičniji pariški brend

Aurore Van Milhem nezavisni je modni brend osnovan 2017. godine u Parizu iza kojeg se nalazi dizajnerica Mélanie Pothron. Aurore Van Milhem modeli inspirirani su ženama i umjetnošću, a kreirani s ambicijom stvaranja kvalitetnih i bezvremenskim odjevnih komada u kojima se žene osjećaju samouvjereno i ženstveno.

Svaki odjevni komad s Aurore Van Milhem potpisom izrađen je s ljubavlju i usmjeren na svaki i najmanji detalj – rezultat su modeli koji su jedinstveni, senzibilni, ali i moćni.

Osim posebne priče utkane u svaki od modela, posebna priča krije se i iza naziva brenda. Osnivačica i dizajnerica Mélanie je svom brendu odlučila dati ime Aurore i dodati Van Milhem kao počast Eleanor Van Milhem, liku iz knjige Des bleus à lâme spisateljice Françoise Sagan. Oduvijek je znala da je Aurore apsolutno slobodna i htjela da pripada velikoj obitelji likova Françoise Sagan. Tako je brend dobio drugi dio svog imena i pretvorio se u lik koji se manifestira u svakom od modela.

Učitati još
Zatvori