Posjetile smo tri zagrebačke trgovine i pronašle najbolje cipele, čizme i torbe za zimu

Posjetile smo tri zagrebačke trgovine i pronašle najbolje cipele, čizme i torbe za zimu

Stigli su hladni dani što znači da je vrijeme za raskošne boje i teksture, pletivo i kožu, slojevite kombinacije i efektne modne dodatke. Studeni je označio početak najhladnijeg dijela godine i savršeni trenutak da u svoje ormare dodamo nekoliko modnih noviteta.

Upravo će modni noviteti biti jedan od razloga zbog kojih ćemo s oduševljenjem prigrliti čak i najhladnije zimske dane. Od dugih kaputa i prošivenih jakni do trendi pletiva, odjevni komadi od toplih materijala i u zagasitim bojama, prva su asocijacija na zimski look. Ipak, niti jedna zimska garderoba i kombinacija neće biti potpune bez modnih dodataka.

Najhladniji mjeseci u koje smo zakoračili nezamislivi su bez pomoći modnih dodataka. Tijekom zimskih mjeseci, praktična uloga omiljenih modnih dodataka naći će se u našem fokusu, no to ne znači da ćemo zanemariti onu estetsku. Kao favoriti iz svijeta modnih dodataka koji donose savršeni spoj praktičnog i estetski privlačnog bez sumnje su cipele, čizme i torbe. Kao nezaobilazan dodatak svakoj kombinaciji, cipele, čizme i torbe ove zime dolaze u pregršt efektnih i trendi modela.

Kako bismo pronašle najbolje cipele, čizme i torbe, jedan dan smo odlučile izaći iz ureda i uživati u shoppingu na našim omiljenim shopping adresama kada je o modnim dodacima riječ. Na čak tri atraktivne adrese u samom centru Zagreba, Paramount trgovine su i ove sezone okupile najbolje modele cipela, čizama i torbi.

Tri omiljene adrese za shopping modnih dodataka

Više od 25 godina, Paramount je poznata zagrebačka modna adresa koja je postala sinonim za najbolje modne dodatke. Trgovinama u Ilici i Frankopanskoj, ovog se proljeća pridružila i nova trgovina u Masarykovoj ulici. Baš poput drugih Paramount trgovina, nova trgovina na adresi Masarykova 15 brzo je postala jedna od naših omiljenih adresa za shopping modnih dodataka.

Uz elegantan interijer koji će vaše iskustvo shoppinga učiniti još boljim i ugodnijim, stvar koja povezuje sve Paramount trgovine je raskošna ponuda modnih dodataka s potpisom vodećih svjetskih brendova. Chantal, Fabi, Baldinini, Inuikii i Pollini samo su neki od brendova čije će vas cipele i čizme osvojiti na prvi pogled. Uz najpopularnije modele cipela i čizmi u najboljem, najefektnijem i najkvalitetnijem izdanju, u svakoj od Paramount trgovinama pronaći ćete i veliki izbor torbi s potpisom brendova Carlo Salvatelli, Gianni Chiarini, Gironacci i drugih.

Posjetile smo sve Paramount trgovine –
donosimo vodič kroz naše favorite

Što su u Paramount trgovine pripremile ususret najhladnijim danima ispred nas? Od jako toplih Inuikii buca preko trendi modela s chunky potplatom ili na vezanje do elegantnih čizama i cipela s potpeticom koje će biti naš prvi izbor za poslovni look, za svečane blagdanske kombinacije i zimske večernje i party outfite, Paramount trgovine i ove su sezone okupile najbolje modele cipela i čizmi. Naravno, uz svaki od modela zimske obuće lako ćete pronaći i savršenu torbu.

Vodič kroz naše favorite donosimo vam u nastavku, a sve modele iz raskošne Paramount ponude možete pronaći u trgovinama u Ilici, Frankopanskoj i Masarykovoj te na ducani-paramount.com.

Praktično i udobno

Najudobnije čizme i najpraktičnija torba za svaki dan

INUIKII ČIZME

GIRONACCI PELLETTERIE RUKSACI

Najveći trendovi sezone

Chunky modeli i modeli na vezanje

ANGELO BERVICATO ČIZME

ANGELO BERVICATO ČIZME

FABI MOKASINKE I ČIZME

BRUNO PREMI ČIZME

GUGLIELMO ROTTA ČIZME

Vječna elegancija s modernim pomakom

Cipele i čizme s potpeticom

GUGLIELMO ROTTA CIPELE I ČIZME

BALDININI SRL SALONKE / CHANTAL SALONKE

POLLINI TORBA / BRUNO PREMI ČIZME

CARLO SALVATELLI TORBE

POLLINI ČIZME

SELLER ČIZME / POLLINI TORBA

POLLINI ČIZME

POLLINI ČIZME

Savršeni par

Torbe i cipele koje odlično izgledaju zajedno

ANGELO BERVICATO ČIZME / GIANNI CHIARINI TORBA

GIRONACCI PELLETTERIE TORBA / CHANTAL ČIZME

SELLER ČIZME / GIRONACCI PELLETTERIE TORBA

FABI TENISICE I TORBA

Najbolji muški modeli …

… na adresi Masarykova 15

Foto: Sanja Ebip Jagatić

Učitati još
Zatvori