Kako izgleda Papaya modna linija za 2018.?

Kako izgleda Papaya modna linija za 2018.?

Nakon vijesti o velikom uspjehu Papaya kluba koji se rezultatom međunarodnog godišnjeg natječaja britanskog DJ MAG magazina pozicionirao kao šesti najbolji klub na svijetu u 2018., bilo je za očekivati kako će se spomenuti plasman odraziti i na izgled ovogodišnje fantastične Papaya modne linije 2018.!

Ovohodišnji rezultat natječaja DJ MAG, najutjecajnijeg magazina za elektroničku glazbu, baziran na glasovima nekoliko desetaka tisuća klupskih ljubitelja iz cijelog svijeta, Papaya klub proglasio je 6. najboljim klubom na svijetu u 2018. Ovaj izvrsni plasman dovoljno govori o tome koliki uspjeh označava takvo međunarodno priznanje za Hrvatsku, kao i domaću klupsku scenu.

Papaya klub već gotovo dva desetljeća privlači domaće i internacionale goste iz preko 80 zemalja svijeta zahvaljući svojoj vrlo atrakivnoj lokaciji na plaži Zrće prekrasnog otoka Paga i stručno biranim glazbenim programom u skladu s pratećim svjetskim trendovima.

Papaya modna linija postoji gotovo koliko i sami klub, a već od svog samog početka bila je prigrljena ne samo od strane mnogobrojnih fanova iz svih dijelova svijeta koji klub svake godine posjećuju, već i od renomiranih svjetskih DJ zvijezda koji su u Papaya odjeći željeli nastupati ili je ponijeti kući. Među njima su izvođači poput Hardwella, Armin van Buurena, Tiesta, Swedish House Mafie, Snoop Dogga i mnogi drugi. Danas gotovo ne postoji glazbenik koji je Papayu napustio bez vlastitog odabira dijela njihove modne kolekcije.

Dizajn ekskluzivne modne linije Papaya kluba karakterizira kombinacija urbanih, clubbing i high fashion modnih trendova. Specifičnost kolekcije krije se u tome što su svi artikli dizajnirani u skladu s aktualnim trendovima te u ograničenim količinama. Svaka sezona ima svoju priču te se nijedan dizajn prošlogodišnje kolekcije ne ponavlja u idućoj. Linija se izrađuje isključivo u Hrvatskoj od visoko kvalitetnih materijala koji se pažljivo biraju prije same izrade.

Jedan od najpopularnijih artikala iz linije 2018. je majica s kapuljačom (takozvani hoodie) te bezrukavna majica military uzorka koja svojim izgledom podsjeća na dres zahvaljujući velikoj brojci 6 – koja označava ovogodišnji plasman Papaya kluba – smještenoj na poleđini. Sastavni dio kolekcije čine i majice kratkih rukava i dugih rukava, kratke hlače, kao i razni modni dodatci poput šilterica, torbi za plažu, nepropusnih torbica za mobitele itd. Dizajn svih proizvoda potpuno je unikatan.

Prodaja Papaya linije odjeće do ove se godine isključivo prodavala na Papaya prodajnom mjestu u Novalji a prodaja iste zaključivala se zajedno sa zadnjim danima rada kluba kada je kolekcija redovito bivala rasprodanom. No ove godine to više nije tako! Naime, Papaya klub pokenuo je vlasititi webshop te ušao u blisku suradnju sa renomiranim modnim brendom ShoeBeDo i na taj način širem broju hrvatske publike pružio priliku da željeni fashion komad učini svojim i po završetku klupske sezone! Papayina službena modna linija 2018. dostupna je u Papayinom souvenir shopu u Novalji te na pet prodajnih mjesta ShoeBeDo trgovina, a uskoro će biti dostupna i u ponudi na ShoeBeDo webshopu.

Popis mjesta na kojima je moguće potražiti Papayinu modnu liniju:

Papaya souvenir shop – Obala kralja Petra Krešimira IV 4, Novalja

ShoeBeDo Split – Narodni trg 1, Split

ShoeBeDo Dubrovnik – Kralja Tomislava 7, Dubrovnik

ShoeBeDo Tower – Janka Polić Kamova 81A, Tower Centar Rijeka

ShoeBeDo Supernova Zadar – Ulica akcije Maslenica 1, Zadar

Požurite po svoj odabrani artikl jer količine su ograničene!

 

Učitati još
Zatvori