Street style iz Osijeka kao odlična inspiracija za toplu sezonu

Street style iz Osijeka kao odlična
inspiracija za toplu sezonu

Pannonian Challenge, najveći festival ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe, i jedan od najbitnijih natjecanja ekstremnog sporta koji se već 20-u godinu organizira u Osijeku jučer je spektakularnim BMX PRO finalom završio svoje ovogodišnje jubilarno izdanje.

Tijekom pet dana posjetitelji pokazali odlične odjevne kombinacije

Pannonian Challenge već se 20 godina održava na lijevoj obali Drave u Osijeku, a kako je uistinu zaslužio epitet hrvatska Coachella, pokazuju posjetitelji i sportaši koji na festival dolaze iz cijelog svijeta. Festival je ove godine trajao pet dana, a posjetitelji se nisu štedjeli i pokazivali su svoje najbolje odjevne kombinacije, baš kako i priliči festivalu za kojeg posjetitelji kažu da je hrvatska Coachella.

Zanimljive modne kombinacije, tetovaže, gola tijela, sve to ste mogli vidjeti tijekom proteklih pet dana u Osijeku na jubilarnom Pannonian Challengeu, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji fotografija. Ako ste ove godine propustili, potrudite se da iduću godinu ne propustite najbolji festival ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori