Journal.hr x MIKO Fashion giveaway: Osvojite hit torbu za ljetnu sezonu

Journal.hr x MIKO Fashion giveaway:
Osvojite hit torbu za ljetnu sezonu

MIKO Fashion torbe ljeto 2021.

Svi smo već upoznati s činjenicom da torbe više ne moraju biti samo funkcionalne, nego i pratiti trendove. Boje, oblici, pažljivo odabrani materijali pretvaraju torbu u nešto više; čine taj završni detalj koji će upotpuniti i podignuti svaku odjevnu kombinaciju.

Korak dalje otišle su kreatorice slavonskog modnog branda MIKO. Kod dizajna i izrade svojih torbi poseban naglasak daju funkcionalnosti, kvaliteti i upečatljivom dizajnu, ali unose i još jedan zanimljiv i poseban aspekt, a to je umjetnost.

Hit torbe s hrvatskim potpisom

MIKO fashion kreativni je modni brand iz Vinkovaca iza kojeg stoje majka i kći, Mirela i Matea Šimunić. Torbe su modernog i pomalo neobičnog dizajna, a njeguje se i bogata slavonska tradicija kroz neizostavne motive Šokice i Šokce, inače djela umjetnika Miljena Šimunića, koji ove torbe čine unikatnima.

MIKO Fashion torbe ljeto 2021.

Iznimno zanimljive i maštovite kolekcije u kojima zasigurno svatko može pronaći nešto za sebe su THE kolekcija, Sand, Buttons, posebna custom made kategorija modela koji se izrađuju ovisno o vašim specifičnim željama i ukusu, te najnovija razigrana kolekcija COLORS.

Dizajn i proizvodnja je zasada usmjerena prvenstveno na ženske torbe, ali polako se razvija pa se sve više s novim kolekcijama pojavljuju i drugi odjevni predmeti. Prate se trendovi ne samo u dizajnu već i u materijalima tako da se danas proizvodnja sve više okreće svijesti o zaštiti prirode. Uglavnom se koristi eko koža, a cilj je da se u budućnosti prava koža u potpunosti isključi.

MIKO Fashion torbe ljeto 2021.

COLORS kolekcija koja će razigrati svaki ljetni look

Ako su vam življe boje favoriti, zasigurno će vas razveseliti najnovija proljetno/ljetna kolekcija COLORS koja iznenađuje pomalo drugačijim stilom od dosadašnjih. Prevladavaju jarke i pastelne boje u zanimljivom kontrastu s različitim upečatljivim uzorcima. Pomak od tamnih boja i oštrih linija nudi potpuno drugačiji i svježi pristup modelima koji se mogu nositi na više načina i dolaze u dva različita uzorka.

Uzorak zebre je tu za one koji žele podignuti svoju modnu kombinaciju ili ostaviti snažan dojam, a za decentniji efekt MIKO team preporuča sivi remen za nošenje preko ramena ili u ruci. Svaka torba napravljena je od visokokvalitetne umjetne kože te ima ručno rađene drvene ručke proizvedene isključivo za MIKO. U ponudi je 5 boja za svaki stil i karakter.

MIKO Fashion torbe ljeto 2021.

Odnedavno se MIKO može pohvaliti i novim web shopom na adresi mikofashion.hr. Čist i moderan dizajn omogućava veću preglednost te lakše i brže pretraživanje proizvoda, a jednostavan i brz proces narudžbe omogućit će ugodno shopping iskustvo iz vlastitog doma.

Brend možete pratiti i na Instagram i Facebook profilu na @mikofashion.hr.

MIKO Fashion torbe ljeto 2021.

Journal x MIKO Fashion giveaway

Jednu torbu iz nove MIKO Fashion COLORS kolekcije imate priliku osvojiti i vi! Sve što trebate napraviti je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Pratiti @mikofashion.hr Facebook profil
  3. Pratiti @mikofashion.hr Instagram profil
  4. Komentirati ispod ove objave koja bi se od vaših prijateljica najviše razveselila MIKO Fashion torbi

Giveaway traje na Journal.hr Facebooku do srijede, 23. lipnja 2021., u ponoć. Nakon toga ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu na našem Facebooku profilu. Sretno!

MIKO Fashion torbe ljeto 2021.

Fotografije: Stella Mešić

Učitati još
Zatvori