Jesenske pogodnosti za cijelu obitelj u svim Alfa Vision Optikama uz prigodni giveaway

Jesenske pogodnosti za cijelu obitelj u svim Alfa Vision Optikama uz prigodni giveaway

Rujanski dani sinonim su za povratak na posao i početak nekih novih školskih avantura, no roditelji često, uz brojne obveze u posljednjim danima ljeta, zaborave na preporučenu redovitu godišnju kontrolu vida. Nekorigirani vid uvelike utječe na koncentraciju i produktivnost, kako djece na školskom satu, tako i odraslih na radnom mjestu. Rujan je stoga idealno vrijeme za obiteljski pregled vida u svim Alfa Vision Optikama – gdje vas očekuju tradicionalne jesenske pogodnosti pod nazivom Back to work & Back to school.

Poznata voditeljica Iva Šarić i glumac Amar Bukvić podržali su rujansku akciju
“Back to School”

Ovoga rujna Alfa Vision Optika je za vaše najmanje članove obitelji, uz besplatan pregled vida, pripremila posebno iznenađenje – svaku kupnju dioptrijskih dječjih naočala, nagrađuju gratis parom dioptrijskih naočalnih leća. Pogodnost možete iskoristiti na način kako vam najbolje odgovora – kako bi vaše dijete imali rezervni par u slučaju male dječje nepažnje ili ako imate više djece – poklanjamo drugom djetetu kompletne dioptrijske naočalne leće s njegovom dioptrijom.

Dobrodošlica jeseni stiže iz Alfa Vision Optike stiže i u obliku 20% popusta na sav asortiman dizajnerskih dioptrijskih okvira, a pregled obavite potpuno besplatno. S obzirom da ne birate samo iz odabranoga asortimana, dajte mašti na volju ili uhvatite na popustu novi dioptrijski okvir koji si već dugo priželjkujete. No, ukoliko se ne odlučite iskoristi popust od 20% na okvir, Alfa Vision Optika će nagraditi vaše povjerenje s pogodnosti 1+1 gratis. Uz jedne kupljene dioptrijske naočale, drugi par, određenog brenda vam poklanjaju, te vam može poslužiti kao rezervni par za vožnju automobilom, radne naočale ili za zaštitu od računala. Poklonjeni par naočala ne mora imati istu dioptriju kao vaš, stoga ga možete pokloniti supružniku, mami, baki, prijateljici i sl. 

Termin besplatnog pregleda vida za cijelu obitelj rezervirajte na: 1) Centar Kaptol, 099 2164 562 ili 2) Masarykova 23, 099 5460 612 ili na [email protected].  Više informacija o pogodnostima potražite na: www.alfavision-optika.hr

Top prijedlozi dioptrijskih okvira Alfa Vision Optike

Za nju

Bottega Veneta
Saint Laurent
Celine
Chanel
Alain Mikli
DITA
Max Mara

Za njega

Cutler and Gross
Oliver Peoples
DITA
Silhouette
Jaguar

Za klince

Ray Ban
Lookkino
Lookkino
Lazer Junior

Journal x Alfa Vision Optika giveaway

Uz odlične pogodnosti, Alfa Vision Optika za čitatelje Journala pripremila je i jedan odličan jesenski giveaway – pregled vida i dioptrijske naočale (okvire i stakla). Sretna dobitnica ili dobitnik moći će ih odabrati na jednom od prodajnih mjesta (Centar Kaptol ili Masarykova).

Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @alfa_vision_optika Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do nedjelje (13.rujna) u ponoć, a sljedeći dan ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika. Sretno!

Učitati još
Zatvori