Osvojile su nas espadrile u dva tona ovog domaćeg brenda

Osvojile su nas espadrile u dva tona
ovog domaćeg brenda

Evita je brend kojeg je pokrenula dizajnerica Tanja Filipović te se bazira na proizvodnji i dizajnu espadrila. S njim smo vas upoznali prije nekoliko godina, kada je lansirao svoju prvu kolekciju i odmah privukao pažnju Hrvatica.

Brend je nastao potragom za savršenim espadrilama te zatim istraživanjem proizvodnje istih. U svakoj kolekciji prevladava većinom lan te razni oblici mašna po kojoj je i sam brand prepoznatljiv, a u novoj kolekciji otkrile smo nekoliko uistinu neodoljivih modela u color-block varijanti.

Evita espadrile za ljeto 2022.

Ovog ljeta, fokus je na espadrila natikačama s mašnom, a Evita ih interpretira na niz efektnih načina, koristeći se različitim materijalima, bojama i uzorcima. Jasno je kako su apsolutni hit kolekcije ovi modeli u dva tona, koji se kreću od klasičnih neutralnih (ne)boja do šarenih color-block kombinacija.

Evita je namijenjena svim ženama koje žele u svom ormaru imati jedan posebni i drugačiji komad obuće te ga kombinirati za svaku priliku. Svoj savršeni model pronađite na Facebook stranici Evita espadrila i na Instagram profilu brenda.

Učitati još
Zatvori