Old school adidas Samba tenisice dobile su novi izgled

Old school adidas Samba tenisice
dobile su novi izgled

ADIDAS SAMBAROSE

1968. adidas je kreirao legendarne Samba tenisice, koje su u trenu postale omiljene i rado viđene na ulicama diljem svijeta. Danas, 68 godina kasnije, model inspiriran nogometom i sportom, poprimio je jedan sasvim novi oblik. Klasična silueta tenisice osvježena je i nosi naziv adidas Sambarose. Neodoljivo jednostavne, a opet toliko posebne i legendarne, savršeno se uklapaju u svaki styling.

Novi model tenisice zamjenjuje tradicionalni gornji materijal originalne Sambe mekom profinjenom kožom, a neobični cik-cak šavovi i reljefna platforma donijele su novost u dizajnu. Klasični kalup tako je suptilno nadograđen i moderniziran u skladu s trendovima. Tri bočne crte, zaštitni znak adidasa, i ovdje su na svojem mjestu, kao i boje – crna i bijela – u kojima je i originalni model predstavljen.

Sambarose ćemo uskoro viđati u mnogim odvažnim kombinacijama, jer će modnom svijetu ulične mode dati jednu novu staru, još ljepšu dimenziju. Bijelo crni i crno bijeli modeli dostupni su u svim ShoeBeDo dućanima te samo na klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com.

Foto: adidas

Učitati još
Zatvori