Odlični modni brendovi koje smo otkrili na Instagramu

Odlični modni brendovi koje smo
otkrili na Instagramu

Nakon što je milijune korisnika osvojio vizualnim pristupom trendu društvenih mreža i filterima, Instagram je prepoznat kao savršeni prostor za novu vrste reklame. Nakon jumbo plakata, časopisa i televizijskih reklama, novo vrijeme i suvremena tehnologija donijele su sasvim novi pristup. Mali i veliki brendovi sada na manje napadan, ali jednako transparentan i širokoj publici bliži način koriste društvene mreže kako bi izdvojili i istaknuli svoj proizvod unutar nikad brojnije i raznovrsnije ponude.

Modni brendovi koje smo otkrili na Instagramu

Od savršene kolorističke usklađenosti do fotografija osmišljenih do posljednjeg detalja, Instagram je zadržao dozu spontanosti i bliskosti stvarnom životu s kojom se lako poistovjetiti. Modni brendovi Instagram su pretvorili u lookbook svojih najboljih komada. I dok su poznati brendovi Instagram koristili kako bi doprijeli do nove publike, za manje brendove Instagram je postao savršeno mjesto na kojem su, uz minimalno utrošenog novca, mogli brzo izgraditi svoj brend i njegov vizualni identitet. Nekim od njih, pomno odabrana mreža fotografije i savršeno osmišljena tema profila donijela je stotine tisuće sljedbenika i obožavatelja.

U nastavku vam donosimo nekoliko modnih brendova koje smo u posljednjih nekoliko mjeseci otkrili na Instagramu!


Lucid Seams

 

 

 

 

 

 
 

 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Lucid Seams (@lucid.seams)

Još jedan održivi modni brend koji smo pronašli na Instagramu i koji nas je osvojio na prvu je Lucid Seams. Njegova je priča rođena unutar sve popularnijeg up-cycling pokreta u modnom svijetu. Započevši sa odjećom u svojem ormaru, Nelle, kreativka iza brenda, počela je koristiti boju, izvezivanje i prekrojavanje kako bi transformirala second hand odjevne komade u šarene i razigrane statement modele. Sada, isto može učiniti s vašim odjevnim komadima koje više ne nosite.

Osim modela u online shopu koji su već prošli kroz magičnu Lucid Seams transformaciju, javiti joj se možete putem direktnih poruka na njezinom Instagram profilu @lucid.seams i na web stranici lucidseams.co.uk i, prema vašim željama, Nelle će vašu staru odjeću koju više ne nosite pretvoriti u jedinstvene modele koje ćete obožavati.


Guðrun & Guðrun

 

 

 
 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

Objavu dijeli Guðrun & Guðrun (@gudrungudrun_)

Guðrun & Guðrun je modni brend posvećen kreiranju kvalitetnih, održivih i svevremenskih modela pletiva koje ćete obožavati i nositi godinama. Brend su još 2002. godine pokrenule dvije dizajnerica s Farskih otoka. Cijela priča o modnom brendu Guðrun & Guðrun usko je vezana uz svojevrsnu izolaciju otoka na kojem nastaju. Kao što same dizajnerice ističu, uvijek je dobro posjetiti europske države i pronaći novi izvor inspiracije, no ono najvažnije je da uvijek se vratiti na Farske otoke i stvarati u tišini, daleko od hektičnog modnog svijeta. Njihova je vizija jednostavna, ali i ambiciozna – biti promjena unutar modnog svijeta i stvarati modele za savjesnog kupce koji brinu jedni o drugima, o okolišu i o našim zajedničkim prirodnim resursima, ali istovremeno žele izgledati stylish. Ručno pletene kolekcije izrađuju žene na Farskim otocima te u Jordanu i Peruu što je dio njihovog WOMEN’S EMPOWERMENT projekta.

Više o ovom posebnom brendu možete saznati na gudrungudrun.com i Instagram profilu @gudrungudrun_.

 

 

 
 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

 

 

 
 

 
 

 

 
 

 

Objavu dijeli Guðrun & Guðrun (@gudrungudrun_)


Lescarf

Nadahnute bezvremenskom privlačnošću klasičnih marama od svile, dizajnerice Natalie Karlsson i Karin Bylund 2018. godine pokrenule su brend Le Scarf. Iza ručno rađenih svilenih šalova nalazi se neodoljivi spoj skandinavskog minimalizma i prepoznatljive i chic pariške estetike. Švedski brend brzo je pronašao tisuće obožavateljica diljem svijeta, a njihovu ljepotu prepoznao je i jedan od najvećih dizajnerskih online shopova, Net-a-porter, koji je ove divne svilene šalove dodao svojoj raskošnoj ponudi odjevnih komada i modnih dodataka.

Le Scarf šalove možete naručiti na le-scarf.com i u online shopu Net-a-porter, a sve novosti i dozu inspiracije kako ih nositi pronađite na njihovom Instagram profilu @le.scarf.

Foto: Instagram, Les Femmes

Učitati još
Zatvori