Obožavamo nove kožne gležnjače koje je upravo lansirao poznati srpski brend

Obožavamo nove kožne gležnjače koje je
upravo lansirao poznati srpski brend

O srpskom brendu ABO Shoes pisale smo vam već u mnogo navrata, jer riječ je o jednom zbilja kreativnom i sjajnom modnom pogonu, koji nam svakodnevicu već godinama vedri svojim originalnim i ponekad stvarno šašavim cipelama. ABO Shoes koledžice u pastelnim i sladolednim bojama postale su zaštitni simbol brenda za sebe, no tu priča nije stala, već su sestre sestre Iva i Ana Ljubinković nastavile razvijati svoj biznis i u priču uvoditi nove modele i stilove.

Tako su na prepoznatljivosti dobile njihove espadrile s mašnom, a nakon što su ‘pokorile’ proljetnu i ljetnu sezonu, razveselilo nas je vidjeti ovih dana da talentirane sestre imaju novi as u rukavu za najhladniju sezonu – svoje prve kožnje gležnjače.

Olga Combat Boots iz ABO Shoes radionice

Ova jesen proteći će u znaku takozvanih ‘combat boots’, čizama vojničkog stila i s debelim potplatom koje su već zapalile društvene mreže. Ovaj trend preuzima i ABO Shoes, no interpretira ga na jedinstven vlastiti način, spajajući najbolje od ovog modnog trenda s najboljim od svoje kreativne vizije i rukotvorstva. Tako nastaju Olga Combat Boots, nove ljubimice brenda ABO Shoes, koje su po reakcijama na društvenim mrežama, čini se, već oduševile ljubiteljice brenda, ali i mnoge žene koje će to tek postati.

Ono što ih svakako izdvaja iz mase je dizajn s predimenzioniranim kožnim remenjem i kopčama, detaljima koji inače klasičnom vojničkom kalupu daju na razigranosti i šarmu. Olga čizme zasad su dostupne u pet boja i mogu se prednaručiti putem ABO Shoes web stranice.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

A post shared by ABO® • Handmade Shoes & Bags (@abo_shoes) on

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

A post shared by ABO® • Handmade Shoes & Bags (@abo_shoes) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori