Novouređena Aldo trgovina je otvorila svoja vrata u City Centeru one West

Novouređena Aldo trgovina je otvorila svoja
vrata u City Centeru one West

Aldo trgovina CCo West

Nova, još ljepša i novouređena ALDO poslovnica otvorena je u zagrebačkom City Center one West centru! Mnogima već dobro poznata shopping destinacija od sada je dobila novo ruho i izgleda bolje nego ikad! Uz predivno preuređen prodajni prostor, svi ljubitelji mode i pratitelji trendova ovdje će moći uživati u novom-starom mjestu u kojem će moći kupiti obuću, torbe i modne dodatke ovog kanadskog brenda koji je svjetski lider u stvaranju trendova i proizvodnji trendovske obuće i modnih dodataka!

Aldo trgovina CCo West
Aldo trgovina CCo West

Osim osvježenog, novouređenog prostora, svi kupci koji  posjete novu trgovinu u City Centeru one West i obave kupnju imaju priliku zavrtjeti rulet iznenađenja i ostvariti brojne popuste, kao i promo kod za kupnju putem ALDO  web shopa!

Aldo trgovina CCo West

U novootvorenoj poslovnici moći će se pronaći razni modeli iz najnovije kolekcije proljeće/ljetokoja je stigla u brojne svjetske trgovine pa tako i u ovu na zagrebačkom Jankomiru. Bestselleri kolekcije koje možete pronaći u novoj ALDO trgovini su svakako ženske i muške tenisice, apsolutni modni imperativi koji se ističu upečatljivim dizajnom i postaju neizostavan detalj ne samo casual, već i smart business kombinacija.

Aldo tenisice 2021.
Aldo tenisice 2021.
Aldo tenisice 2021.
Aldo tenisice 2021.
Aldo tenisice 2021.

Za kompletan svjež i proljetni outfit neizostavne su i torbe koje će osvježiti i začiniti svaku kombinaciju! Odvažni uzorci, atraktivne boje sezone i razni oblici prigodni za sve aktivnosti glavne su odrednice kolekcije torbi koje se mogu pronaći u bogatoj ALDO ponudi u City Centeru one West.

Aldo torba 2021.
Aldo torba 2021.
Aldo torba 2021.
Aldo torba 2021.

I muškarci koji prate trendove i osim udobnosti vole izgledati dobro, u novoj ALDO trgovini mogu pronaći ponešto za sebe: brojni modeli tenisica, elegantnih cipela ili torbi i modnih dodataka nosivih u raznim prilikama moći će se pronaći u novoj ALDO kolekciji za muškarce.

Aldo tenisice 2021.
Aldo tenisice 2021.
Aldo torba 2021.
Aldo sunčane naočale 2021.

Nemojte propustiti ovu priliku za odličan šoping i posjetite novo in mjesto u City Centeru one West s modernim detaljima koji će uljepšavati vaše modne kombinacije u nadolazećim sezonama! Pogledajte nove trendove, okušajte sreću u ruletu s popustima i uživajte u još ljepšoj ALDO poslovnici!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori