Novi modeli ALDUK vjenčanica sa svježim i modernim pomakom
Novi modeli ALDUK vjenčanica sa svježim i modernim pomakom

Novi modeli ALDUK vjenčanica sa
svježim i modernim pomakom

Moderne, posebne i uvijek kreativne Alduk vjenčanice se mogu isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina.
“Godinu smo otvorili predstavljanjem posebne i kreativne bridal kampanje,  koju zajedno s timom radim pomičući granice shvaćanja vjenčane mode. Ono što je okosnica mog rada i ove kolekcije vjenčanica, jest izuzetno atraktivan dizajn svakog modela koji pomnije možemo proučiti u lookbooku kojeg upravo predstavljamo.” rekao je hrvatski dizajner bogate karijere Ivan Alduk.
Alduk nas stavlja na slatke muke jer kako izabrati samo jednu vjenčanicu!?
ALDUK vjenčanice (11)
ALDUK vjenčanice (10)

Novi modeli vjenčanica

Novi modeli vjenčanica koje smo u kampanji samo naslutjeli, sada su zasjali punim sjajem u svježem, modernom autorskom rukopisu poznatog dizajnera. Vjenčanica u svom najboljem izdanju, rekli bismo, se izrađuju po mjeri svake mladenke uz potrebnu prilagodbu. Kako izabrati samo jednu kad ih u Alduk showroomu ima preko 80 komada – ne znamo! Slatke muke, ali jasno nam je zašto su baš ovi modeli izbor mnogih mladenki.
ALDUK vjenčanice (14)
ALDUK vjenčanice (2)
ALDUK vjenčanice (10)
ALDUK vjenčanice (12)

Kratki modeli i kombinezoni

Kratki modeli haljina, efektni kombinezoni su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja a dugi, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela nikog neće ostaviti ravnodušnim. Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam je istaknut naborima, zanimljivim krojevima,  detaljima bisernih naramenica i predimenzioniranih mašni, cvijetova, latica.

ALDUK vjenčanice (8)
ALDUK vjenčanice (5)
ALDUK vjenčanice (7)
ALDUK vjenčanice (6)

Novi, dizajnerski način s twistom

“Ovaj put smo se odmaknuli od romantične čipke te predstavili jedan moderan dizajn koji izvrsno balansira s vjenčanom klasikom, ali na novi, dizajnerski način s “twistom”. Reakcije su divne, a naš showroom je u popodnevnim i subotnjim terminima popunjen nekoliko tjedana unaprijed” dodao je ivan.
ALDUK vjenčanice (16)
ALDUK vjenčanice (15)
ALDUK vjenčanice (13)
ALDUK vjenčanice (9)
ALDUK vjenčanice (4)

Kako isprobati ALDUK vjenčanice?

Proces je doista jednostavan i sve počinje kontaktiranjem na službeni broj ili info@alduk.hr s upitom za termin isprobavanja vjenčanica. Alduk tim se uvijek potrudi da vam što prije ponudi slobodne termine, ugovori s vama individualan termin isprobavanja od sat vremena. Svi modeli vjenčanica se šivaju po mjeri uz obaveznu probu, a vjenčanicu je idealno naručiti 3 do 6 mjeseci prije vjenčanja. Cijene ovih modela dizajnerskih vjenčanica su od 1 do 1.9 tis eura za kupnju.
Foto: Sanja Jagatić
Model: Mia Matić
Učitati još
Zatvori