Novi dizajnerski koncepti, boje i materijali iz BMW Lifestyle kolekcije

Novi dizajnerski koncepti, boje i
materijali iz BMW Lifestyle kolekcije

Možete li pogoditi koji automobilski div u svojoj novoj lifestyle kolekciji ima gumbe od recikliranog papira, majice od eukaliptusa i naprtnjaču od veganske imitacije kože izrađenu od jabučnih vlakana? Da, riječ je o BMW-u koji opet oduševljava automobilske entuzijaste ali i ljubitelje visokokvalitetnih materijala, lansiranjem nove i temeljito preobražene lifestyle kolekcije. Ista sadrži niz odjevnih predmeta u kojima se spajaju suvremeni trendovi i klasični elementi dizajna, a sve kako bi stvorili suvremen i elegantan sportski izgled.

Prepoznatljiv stil jednostavnog dizajna

Diskretan ispis BMW logotipa na ženskoj majici od organskog pamuka te patentni zatvarač boje bakra na ženskoj sportskoj jakni, daje odjeći prepoznatljiv stil inspiriran atraktivnim grafičkim elementima futuristički dizajniranog BMW Concept Car Vision Next 100 modela.

S druge strane, BMW kolekcija utjelovljuje fuziju održivosti, vrhunske kvalitete, inovativnosti i izvanrednog dizajna te nudi inteligentne proizvode u svim područjima života. Odjeća se ističe purističkim oblicima i nenametljivim bojama osebujnih rezova na materijalima učinkovitih resursa.

Na primjer, BMW ženska jakna od organskog pamuka ima asimetričan rez, visokokvalitetnu oblogu u elegantnoj kontrastnoj boji i sofisticirane detalje: gumbe izrađene od recikliranog papira. Također, BMW majica napravljena je od organskog pamuka i ekološki prihvatljivog materijala – liocela TENCEL®, koji se proizvodi od održivog drveta eukaliptusa što osigurava iznimnu mekoću na dodir. Važnost očuvanja resursa i povećanja održive proizvodnje još jednom je uzeto u obzir prilikom dizajniranja nove BMW kolekcije, pa se tako primjerice, neobična veganska imitacija kože naziva „Appleskin“ izrađena od jabučnih vlakana koristi u izradi BMW naprtnjače.

 

 

Inovativnostima nikad kraja

Inovativnosti u novoj BMW kolekciji nema kraja, jer kako lijepo vrijeme donosi sve više prilika za boravak na otvorenom i uživanju u prirodi te svježem zraku, omiljeni automobilski div pruža svim svojim rekreativcima najbolju ponudu iz kolekcije BMW Bikes gdje se nalaze i dva nova modela. Zahvaljujući inovativnom mehanizmu preklapanja i laganom aluminijskom okviru, novi i kompaktni BMW bicikl na sklapanje zaista je idealan gradski model, dok BMW gradski skuter nudi još veću fleksibilnost svojim mehanizmom preklapanja, zaštitom od prskanja i osloncem za olakšano parkiranje. Za najmlađe korisnike, tu je BMW dječji skuter prilagodljiv dobi i nivou sposobnosti, zahvaljujući sjedalu i integriranoj ladici. Drugi model s odvojivom stolicom i upravljačem podesive visine je savršen skuter za nešto starije mališane.

Stoga, posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odaberite svoju dobitnu kombinaciju za bezbrižno uživanje na otvorenom.

Učitati još
Zatvori