Zara ima nove modele torbi koje možete personalizirati. Birajte između shopper, bucket i rafija modela
Zara ima nove modele torbi koje možete personalizirati. Birajte između shopper, bucket i rafija modela

Zara ima nove modele torbi koje možete personalizirati. Birajte između shopper, bucket i rafija modela

Šarmantni trend koji već neko vrijeme volimo su personalizirana odjeća, obuća i modni dodaci. Ta mogućnost je već krajem prošle godine stigla u niz high street brendova, a prvi je led probio modni div Zara. Uz raskošnu ponudu odjeće i dodataka, Zara je lansirala mogućnost personalizacije pidžama, čarapa, marama. Nedugo nakon, i personalizirane torbe su stigle u ponudu, a njihova popularnost dosegla je sam vrh. Svi su htjeli i morali imati Zara torbu s vlastitim inicijalima. A kako se stilovi trendi torbi neprestano mijenjaju, Zara svako malo širi ponudu personaliziranih modnih komada. Mi ih sve izdvajamo u nastavku.

Personalizirana odjeća sa Zarinim potpisom

Zara je uz svoju klasičnu ponudu uvela mogućnost personalizacije odjevnih komada i modnih dodataka. Ovaj promišljen potez idealna je taktika za povezivanje s vlastitim kupcima. S obzirom na to da je posljednjih nekoliko godina Zara svoje ime, brand image i popularnost digla u nebesa, ubacivanjem opcije personalizacije, kupcima se daje osjećaj kao da su i sami dio kreativnog procesa dizajniranja vlastite torbice ili košulje. I sami smo očekivali kako će drugi high street brendovi pratiti njihovu taktiku te uvesti vlastitu mogućnost personalizacije torbi i ostalih dodataka, što se i dogodilo. Bershka i Pull & Bear danas također nude mogućnost izrade custom made majica, trenirki i dodataka s vlastitim izborom teksta ili emojija.

Personalizirajte trendi torbu s tekstom po izboru

No najpopularniji njihov potez je personalizacija torbi, od shopper do mini kožnih modela. Ove sezone u ponudu su stavili još modela. Birajte oversized shopper torbu za svakodnevne ležerne kombinacije ili se odlučite za trendi polumjesec torbicu kao statement odabir koji možete nositi i na opuštene, formalne i poslovne lookove. Za moderan i urban izgled odlučite se za platnenu torbicu koja se može nositi u ruci ili preko tijela, dok otmjeni look postignite s bucket kožnom torbom u pastelnoj nijansi.

Dobra stvar je da Zara svakom novom kolekcijom dodaje ponudi personaliziranih komada, te tako možete aktualno pratiti trendove i nositi fora torbice sa svojim inicijalima.

Osim torbica, ponekad u ponudi imaju i personalizaciju odjeće, čarapa i marama.

U nastavku pogledajte personalizirane torbe koje možete naručiti preko Zara online stranice uz naknadu u iznosu od 2 eura.

Kliknite na link kako biste pogledali cijelu ponudu personaliziranih komada u Zari.

Foto: Zara, Instagram (@fromlovetoclothess @lord.collectionn)

Učitati još
Zatvori