Nove Startasice i ove godine pozivaju na udomljavanje životinja

Nove Startasice i ove godine pozivaju
na udomljavanje životinja

SUGAR ANTS & BOROVO

Kada u istoj rečenici spomenemo Borovo i Sugar Ants, već unaprijed znamo da nas iz ove kreativne suradnje očekuje pravo životinjsko carstvo na platnenim Startas tenisicama. Suradnja ova dva slavonska brenda nastavlja se i treću godinu i na obostrano zadovoljstvo vrlo je uspješna. Od motiva ljenjivaca koji su obilježili početak ove suradnje i raširili se po čitavoj Hrvatskoj i svijetu, iz male vinkovačke radionice ovaj put su na popularnim Startasicama izašli slonovi i psi. Sezona proljeće-ljeto 2019. godine na hrvatske će ulice opet izvesti puno slatkih i unikatnih životinja.

“Ove godine odlučili smo ispuniti dugo očekivanu želju naših fanova te smo napokon uveli motiv psa. Za inspiraciju nam je poslužio maleni mješanac jazavčara prepun mrlja kojeg smo slučajno otkrili na internetu. Uz jazavčare s mrljama, napravili smo i motiv slona koji je vjerniji našoj prvoj kolekciji. Bio nam je užitak opet se igrati s linijama i geometrijom”, napominje Zvonimir Šarić, osnivač Sugar Ants brenda.

TREĆA GODINA SURADNJE I NOVI MOTIVI POPULARNIH STARTASICA

Startasice i ove godine nose već dobro poznatu poruku „Ne kupuj, udomi“ i prve su takve u svijetu. Sama bit i edukativni karakter oko cijelog projekta u startu je osvojio srca ljudi kao i domaće te regionalne medije.

“I ove godine dio od prihoda darujemo našim dragim volonterkama iz udruge za napuštene životinje Rocco Vinkovci te osječkom Azilu kojeg vodi Udruga Pobjede pa osim što kupnjom jednog para tenisica pomažete male brendove i hrvatsko gospodarstvo, vi pomažete i nekom napuštenom psu ili mački”, objašnjava Šarić.

Uz nove motive slonova i jazavčara kroz limitiranu kolekciju vratile su se i svemirske mačke te popularne pande jer je potražnja za njima i dalje velika. Ovu limitiranu kolekciju Sugar Ants Startasica možete naručiti isključivo putem njihove Facebook stranice, Instagrama ili maila: info@sugar-ants.com.

Foto: Sugar Ants

Učitati još
Zatvori