Nove retro ELFS naočale za savršene modne kombinacije na suncu
Nove retro ELFS naočale za savršene modne kombinacije na suncu

Nove retro ELFS naočale za savršene
modne kombinacije na suncu

Svoju odjeću savršeno ste isplanirali, ali ipak joj nedostaje ono nešto. Savršeni par sunčanih naočala upravo je ono što vam treba jer će upotpuniti svaku modnu kombinaciju te je učiniti jedinstvenom i posebnom. Proljeće je idealno vrijeme da proširite kolekciju svojih omiljenih naočala. Nova ELFS kolekcija retro sunčanih naočala donosi modele za svaki ukus i oblik lica – od onih zavodljivih mačkastih, okruglih i četvrtastih do avijatorskih u kojima ćete izgledati totalno cool.

Elfs naočale
Elfs naočale
Elfs naočale
naočale

Postoje dvije vrste ljudi: oni koji sunčane naočale nose tijekom cijele godine i oni koji ih rezerviraju za proljeće i ljeto. No, i jedni o drugi se slažu da uvijek uživaju u prvom pravom proljetnom suncu kada biraju nijansu svojih novih omiljenih naočala. Na taj način najbolje možemo simbolički obilježiti početak toplijih dana koje ćemo provoditi uživajući na suncu.

Savršeni retro dizajni

ELFS sunčane naočale inspirirane su retro estetikom, no slažu se uz svaku kombinaciju koja dobiva potpuno novu dimenziju. Oni koji više naginju klasičnom dizajnu, birat će klasičnije okvire, kao što su mačkasti okviri različitih nijansi ili klasične crne avijatičarke naočale. Drugi će pak uživati u brojnim drugim modelima i nijansama savršeno uokvirenim metalnim okvirima zlatne boje.

retro naočale
Elfs naočale
Elfs naočale
retro naočale
Elfs naočale
Elfs naočale
Elfs naočale

„Ove chic retro sunčane naočale možete nositi nositi u dnevnim, ali i večernjim varijantama. Osim toga, postoje i party modeli sa staklima u žutoj, tirkiznoj i ružičastoj boji. Tako da naočale ne trebati skidati ni tijekom večernjih zabava kojih će, kako se približava ljeto, biti sve više i više. Željeli smo napraviti modele za sve oblike lica. Mogu se nositi u različitim kombinacijama. Svakoj modnoj varijatni dati onaj poseban štih po kojem ćete se razlikovati od drugih i biti zapamćeni“, ističe Ivan Tandarić iz modnog dvojca ELFS.

Izbor sunčanih naočala u raznim bojama i oblicima je zaista veliki. U nastavku vam donosimo nekoliko modela ELFS sunčanih naočala u kojima ćete ovo proljeće i ljeto zablistati te sretni uronuti u jesen i rane zimske dane!

Elfs naočale
Elfs naočale
Elfs naočale
Elfs naočale
Elfs naočale
naočale

Sve kreacije iz kolekcije dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Hvaru i u našoj novootvorenoj poslovnici u Opatiji te online putem našeg web shopa na www.elfs.hr.

Fotograf: Danijel Galić

Modeli: Alma Gračan, Luka Skočilić, Claudia Antičević

Šminka: Iva Berišić i Dora Marošević

Frizure: Frizerski salon Domino i Salon Marcela

Učitati još
Zatvori