Prvi pogled na nove modele popularnih Mishka espadrila

Prvi pogled na nove modele
popularnih Mishka espadrila

Približavanje početka ljeta uvijek znači i dolazak novih kolekcija, kao i modela. Ako se nečemu veselimo ljeti onda su to osobito novi modeli cipela, ponajviše espadrila. Mishka je brend koji pratimo već dugo, a ovo ljeto stiže potpuno novi dizajn popularnih modela. Visoko kvalitetne, jedne od onih kojima ćete se uvijek vraćati ljeti, Mishke su ono što želimo imati na svojim nogama kada stignu ljetne kombinacije.

Osnivačica brenda Emilija Katić upravo je snimila novu kampanju. ”Zamislila sam da nova kolekcija M-ishki posebno ističe ženstvenost i nadam se da sam u tome uspela.”, otkrila nam je. A osim novih fotografija kampanje, pitali smo Emiliju i koji su daljnji planovi za ljeto!

Inspiracija mediteranom

Koliko si ponosna što je Mishka brend kojem se žene svake sezone vraćaju, vole tvoj dizajn i baš ga nose kao modni dodatak na koji se uvijek mogu osloniti?

Ponosna sam! Taj predivni osjećaj ispunjava me iznova svakog dana kad ulazim u Mishka radnju i krećem sa ritualima, postavljam cvijeće, puštam neku od melodija koje mi miluju dušu, pogledam sve oko sebe i još jednom se opet malo zaljubim u svaki komad. Zatim polako krenu dolaziti klijentice, sve redom predivne žene, kako nove tako i one koje već dobro poznajem. Biramo boje, isprobavamo modele. Nakon dugog dana kada se radnja zatvara pogledam opet sve oko sebe, ponosna i sretna što me sutra čeka isti takav dan.

Možemo li reći da svakako važnu ulogu u tome imaju i materijali, preciznost izrade, ali i osluškivanje klijentica?

U ovom malom šarenom svemiru koji smo stvorili između naših klijenata i nas, koji stojimo iza  M-ishka brenda, prožima se međusobna posvećenost i podrška. Svaki M-ishka proizvod je izrađen ručno od potpuno prirodnih i najkvalitetnijih materijala. Ljubav prema estetici i kvaliteti uvijek nas je vodila ka preciznosti u izradi.

Za ovo ljeto pripremila si nove, zanimljive novitete, možeš li nam reći o kakvim modelima se radi?

Radi se o sandalama kontrastnih boja, s prepoznatljivom predimenzioniranom mašnom koja ističe stopalo, osobito gležanj, kao najljepši dio noge, barem ako pitate mene. Mašna se ovaj put može i maknuti po želji. Torbe su ostale istih oblika, no upotpunjene su novim, prirodnim materijalima te bojama koje prate kolekciju.

Koja je bila tvoja misao vodilja ovaj put i za koga su namijenjeni novi modeli, za žene koje preferiraju kakav stil?

M-ishka je priča o konstantnoj potrazi za ljepotom oko nas. Priča o potrazi za srećom. Priča o esenciji jedne žene utisnuta u proizvode koji oslikavaju njenu dušu. M-ishka svojim dizajnom poziva da pronađete onu nježnu i romantičnu stranu dok eksperimentirate s bojama. Za mene je to uvijek bezvrememska žena s posebnim osjećajem za modu i istančanim osjećajem za lijepo.

Kako bi predložila da kombiniramo nove Mishka modele?

Svaki model espadrila ,pa i novi, je dizajniran tako da prati različite žvotne i modne stilove. Obično krećem od sebe i volim reći da je moj stil eklektičan, bez pravila. M-ishke uvijek možete nositi, kako uz romantične haljine, tako i uz cool jeans.

Što te najviše inspirira kad dizajniraš nove modele, čime se najviše povodiš? Razmišljaš li i što bi sama najradije nosila?

Svatko tko me poznaje zna da je Mishka moj način izražavanja – romantična, nježna i ženstvena, tako da su to uvijek i vodilje u mom dizajnu. U izradi je su to svakako kvaliteta i udobnost koje ne umanjuju ljepotu i želju da svaki komad zaokruži izgled i da taj neki poseban chic dojam čak i u najjednostavnijim kombinacijama. Nove M-ishka sandale dizajnirane su s inspiracijom na mediteran!

Učitati još
Zatvori