Nove Cortez tenisice dokazuju da su nude nijanse hit i ovog proljeća

Nove Cortez tenisice dokazuju da su nude
nijanse hit i ovog proljeća

nike-cortez-maria-sharapova-2

Nakon duge vladavine bijelih tenisica, pa zatim ružičastih koje su par sezona dana stajale na tronu najpopularnijih, jesen 2017. pokazala je da se polako okrećemo prema nekim novim bojama. Kao najnježnije svakako su se istaknule nude nijanse, negdje na granici između ružičastog i bež, dovoljno zanimljive da nisu bijele, a opet prigušenije od ružičastih.

nike-cortez-maria-sharapova-1

Nove Nike Cortez tenisice

Kultni Nike Cortez model, originalno predstavljen 1972. godine, doživio je svoj revival i s njime nebrojeno mnogo različitih varijanti koje konstantno pristižu na tržište, a među njima je najnovija ona u suradnji poznatom tenisačicom Marijom Sharapovom. Tenisica je kreirana tako da odražava opušteni L.A. stil, a i ime je dobila po Los Angelesu – Nike LA Cortez.

Klasični kalup u minimalističkom izdanju dolazi u nježnoj nude nijansi, sa bijelim potplatom i zlatnim finišem. Nike Swoosh zaštitni znak samo je utisnut sa strana tenisice, a zlatnim je slovima ispisan logo na peti i na jeziku. Tenisice će službeno biti lansirane sutra, 1. ožujka, i bit će dostupne na stranici Nordstrom.com.

nike-cortez-maria-sharapova-5

Foto: Nike

Učitati još
Zatvori