Nova sanjarska kolekcija brenda SOPAR

Nova sanjarska kolekcija brenda SOPAR

’Little things, great moments’ naziv je nove SOPAR kampanje. U trenutno doba neizvjesnosti, sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić željele su nam donijeti tračak veselja i nade te nas podsjetiti da još uvijek nije zabranjeno sanjati…

Fotografkinja Josipa Uzelac vodi vas na putovanje u zajedništvo i optimizam sa ženskom solidarnosti. Sestre su za modele uzele svoje prve rođakinje s kojima su odrasle te njihovu djecu, a filmski kadrovi projeciraju iskrenost, toplinu i ljubav. Osjećaj pripadnosti u obitelji koja je uvijek najveći oslonac – glavna je vodilja njihova zimskog sna. 

Rustikalni ambijent vrta obiteljske kuće na Odri njihovih rođakinja poslužio je kao intiman set već djevojkama prirodnog okruženja.Ručno rađene vunene veste, ručno rađena čipka koja je lajtmotiv cijele kolekcije, žarke boje koje uz ženstvenu gracioznost cura u sirovom ambijentu stvaraju energiju SOPAR djevojke: fokusirana na male stvari iz kojih nastaju veliki momenti.

Za frizure se pobrinuo Mijo Majhen, zašminku je zaslužna Anamarija Delač, za nokte  Maja Marušić iz salona Nokteraj, slastice sa snimanja je pripremila jedna od rodakinja sestara – Iva Valičević za restaurant LaPaloma. 

Nova kolekcija dostupna je od danas na www.soparcollection.com te u Paris Lingerie dućanu u Masarykovoj 13 u Zagrebu.

Foto: Josipa Uzelac

Učitati još
Zatvori