Nova adresa na kojoj možete pronaći top brendove cipela i modnih dodataka

Nova adresa na kojoj možete pronaći top
brendove cipela i modnih dodataka

Poznata zagrebačka multi-brend trgovina obućom i modnim dodacima –
Paramount, za 25. je rođendan otvorila vrata na novoj adresi u centru grada, na atraktivnoj lokaciji u Masarykovoj 15. Luksuzno uređen prostor savršeno je okruženje za modno uživanje u novoj kolekciji renomiranih brendova, kao što su Baldinini, Carlo Salvatelli, Chantal, Fabi, Inuikii, Lola Cruz, Pollini, Schutz i drugi. Posjetite je za dozu prave modne inspiracije!

Omiljena adresa za sve ljubiteljice cipela i modnih dodataka

Paramount je već 25 godina poznata zagrebačka modna adresa na kojoj uvijek možete pronaći veliki izbor luksuzne obuće i modnih dodataka vodećih svjetskih brendova. Ovog proljeća je za svoj jubilarni rođendan Paramount otvorio i četvrtu trgovinu, u strogom centru Zagreba, u Masarykovoj 15.

Nova Paramount adresa u samom centru Zagreba

Prostran, pažljivo uređeni prostor koji će vas oduševiti svakim detaljem, savršeno je okruženje za uživanje u luksuznoj modi – razgledavanju i isprobavanju noviteta iz kolekcije proljeće-ljeto 2021. Uz trgovine u Ilici i Frankopanskoj, ovdje možete pronaći predivne modele cipela, sandala i tenisica iz kolekcija Chantal, Fabi, Inuikii, Lola Cruz, Pollini, Schutz i drugih, kao i veliki izbor torbi s potpisom Carlo Salvatelli, Gianni Chiarini, Gironacci, Pollini i drugih. Kreativan dizajn koji prati svjetske trendove i vrhunska kvaliteta sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima te će vas inspirirati za neodoljivo razigrano proljeće i ljeto.

U novoj Paramount trgovini možete pronaći i bogatu ponudu muške obuće i modnih dodataka – elegantne cipele i mokasinke te tenisice odabranih vrhunskih brendova – Baldinini, Barracuda, Fabi, Fratelli Rossetti i Pollini, kojima će teško odoljeti svaki muškarac koji drži do svoj profinjenog stila.

Posjetite novu Paramount trgovinu u Masarykovoj 15 za dozu prave modne inspiracije.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori