Nova kolekcija švedskog outdoor brenda Fjällräven

Nova kolekcija švedskog outdoor
brenda Fjällräven

fjallraven-5

Bez prirode bismo bili ništa. Njezina nas veličina i ljepota opčinjava, njezina nas divljina ispunjava poštovanjem. Upravo zato Fjällräven svojim proizvodima želi pomoći ljudima da pronađu put do šuma, planina i rijeka; nadahnuti ih da se vrate prirodi. Biti najbolji u proizvodnji opreme za boravak u prirodi znači kreirati proizvode u skladu s prirodom. Biti ponosan na nasljeđe, ali uvijek težiti inovaciji. Upravo to je bila misao vodilja nove Fjällräven kolekcije koja nam pokazuje kako izgleda susret bogate povijesti i uzbudljive budućnosti, susret nasljeđa i inovacije. Slavna povijest Greenland jakne u novom ruhu trebala bi nadahnuti novu generaciju pustolova na povratak prirodi. Jer priroda nas očekuje!

fjallraven-6

Greenland Updated: ponovno rođenje klasika

Prije točno 50 godina rođena je jakna za pustolovine na otvorenom; stvorena da dobro služi kad je hladno, toplo, vlažno ili suho. Jakna stvorena da traje; koju su nosile i voljele generacije. To je legendarna Greenland jakna i upravo je ona bila polazišna točka nove Fjällräven kolekcije. Nova Greenland kolekcija izgrađena na je na bogatom nasljeđu, ali nije ostalo samo na tome, otišlo se korak dalje.  Zadržana je ista svevremenska estetika, no poboljšana je izborom održivih materijala poput G-1000 Eco i Eco-Shell koji ne sadrže štetne PFC spojeve. Sva odjeća je dizajnirana tako da se jednostavno može popraviti kod kuće čime je vijek trajanja produljen. Jednostavno rečeno ostvaren je najbolji spoj bogate i slavne tradicije te najsuvremenijih tehničkih rješenja.

fjallraven-2

Izdvojeno iz Greenland Updated kolekcije

Osvježena kolekcija Greenland nosi istu viziju koju je Åke Nordin imao za originalnu jaknu Greenland, no proširena je kako bi se ostvario potpuni asortiman izdržljive i bezvremenske opreme s najodrživijim rješenjima u dizajnu i proizvodnji. Uz već spomenutu ikonsku Greenland jaknu, u Greenland obitelji je konačno zastupljen i Fjällräven Eco-Shell materijal u modelu jakne logično nazvanom Greenland Eco-Shell koja spaja moderno troslojnu shell funkcionalnost i vječni Greenland DNK. A kao dostojnu proslavu 50-godišnjice ove legendarne kolekcije Fjallraven je izbacio jaknu Greenland Half Century. Ažurirana verzija jakne Greenland No. 1 slavljenički je komad načinjen je od ekološki prihvatljivog G-1000 Eco materijala i uključuje tehnologiju zalijepljenih šavova čime je zajamčena iznimna sloboda pokreta. U ovoj kolekciji prvi put su se spojile dvije ikonske Fjällräven linije: Greenland i Kånken. Posebno izdanje najprodavanijeg svjetskog ruksaka izrađeno je od G-1000 Heavy Duty Eco materijala, pa je riječ o savršenom partneru za svaku pustolovinu, bila šuma ili grad, suho ili kišno vrijeme.

fjallraven-3

Rođene u Bavarskoj, nošene u cijelom svijetu

Hanwag su planinarske čizme koje još od 1921. godine spajaju tradicionalno bavarsko umijeće i izdržljivost te stručnost i sustavne inovacije. No usprkos uvažavanju tradicije, upravo su inovacije glavna pokretačka snaga Hanwaga,, što je vidljivo i u kolekciji proljeće/ljeto 2018. Tako su uz pomoć TubeTec tehnologije predstavljeni novi modeli Bendigo i Calpa, dok su neki prokušani modeli poboljšani, pa je popularna linija Tatra dobila dvije nove inačice Tatra II odnosno Tatra Light. Osim toga Hanwag odjel za razvoj i istraživanje osnovao je Žensku alijansu, u koji su uključene žene različitog stupnja outdoor iskustva, zahtjeva i mišljenja koje pružaju dragocjene informacije za daljnje usavršavanje Hanwag proizvoda. Za svaku ženu, svaki teren i svaku pustolovinu.

fjallraven-4

Primus Campfire 2018: svaki dan je savršen za pustolovinu

Što je bilo zajedničko Roaldu Amundsenu koji je 1911. osvojio Južni pol i Sir Edmundu Hillaryu koji se sa svojim Šerpom Tenzingom Norgayem 1953. godine prvi uspeo na Mt. Everest? Hrabrost, ustrajnost, vizija i usmjerenost na ostvarenje cilja. I Primus kuhalo. Svaki dan je stvoren za pustolovinu, a dobar obrok s obitelji i prijateljima učinit će svaku pustolovinu još boljom. Upravo to je bila misao vodilja švedskog brenda za kuhanje na otvorenom Primus prilikom razvijanja nove Campfire linije. Čine ju Kuchoma Grill kompaktnog dizajna koji će biti spreman za roštiljanje kada i vi. Osim toga tu su i Campfire hvataljke od nehrđajućeg čelika, pregača od G 1000 materijala koji štiti od masnih mrlja, Cooler Backpack koji će Vaša pića držati hladnima i usred ljeta, posuđe od nehrđajućeg čelika te Campfire sklopivi stol i stolci od aluminija. Sitnice provjerene kvalitete koje su sposobne popraviti čak i najbolju pustolovinu.

fjallraven-1

fjallraven-7

Foto: promo

Učitati još
Zatvori