Nova kolekcija nakita domaćeg brenda Lana & Love

Nova kolekcija nakita domaćeg
brenda Lana & Love

Nova kolekcija nakita domaćeg brenda Lana & Love u gradu mostova, u Veneciji donosi nove vizuale za novu ujedno i treću kolekciju nakita pod nazivom „Little Italy“. Ručno izrađena kolekcija koja slavi ljubav producira jednostavan i prozračan, no ujedno i vrlo primjetan nakit.  

Kolekcija Little Italy

Nakon nedavnog otvaranja dućana u centru Zagreba, jedan od omiljenih brendova Hrvatica predstavio je svoju novu kolekciju za koju je kampanju snimio u bajkovitoj Veneciji.

Priču ovog jedinstvenog nakita dočarale su Lešić Lidija i Rumora Rita – djevojke koje su vjerne obožavateljice ovog brenda od samih početaka te zaštitna lica.

Upravo Venecija je bila idealan izbor za snimanje nove kampanje jer predstavlja ono što je i glavni fokus nove kolekcije – klasični, bojama razigrani i romantični komadi koji će vas na prvu ostaviti bez daha – baš kao i sama Venecija. 

Minimalizam uz statement komade

“Kada sam radila novu kolekciju željela sam zadržati minimalizam po kojem je brend poznat no i predstaviti neke nove modele koji će biti statement komadi, a da se pritom ne gubi ta jednostavnost nošenja koja je utkana u samu srž brenda.” izjavila je dizajnerica nakita Lana Klipa.

Kao i uvijek do sada svaki komad nakita je ručno rađen te se iznimna pažnja pridodaje samoj izradi i kvaliteti. Nova kolekcija nudi bisere i poludrago kamenje po kojima je brend poznat od samih pocetaka, a novost su detalji dodatno ukrašeni tehnikom emajliranja.

Kolekcija je dostupna na adresi Mala Ulica 1 u Zagrebu ili putem online shopa na službenoj stranici.

Fotografije – Senja Vild i Franjo Matković
Modeli – Lidija Lešić i Rumora Rita
Šminka – Marko Tolić/Bela Make Up
Manikura – Manos by Ivana

Učitati još
Zatvori