Belle Epoque multibrand concept store predstavio vlastite modne linije
Belle Epoque multibrand concept store predstavio vlastite modne linije

Belle Epoque multibrand concept store
predstavio vlastite modne linije

BELLE EPOQUE, marka ekskluzivnih multibrand concept trgovina za goste s pet zvjezdica inspirirana luksuznim destinacijama u Hrvatskoj ovoga ljeta po prvi put predstavlja vlastite kolekcije: BE sport i Belle Epoque Capsule. Obje kolekcije ostvarene su u  suradnji s dizajnericom Natašom Brunović. Linija BE Sport u više boja namijenjena je opuštanju, sportu i aktivnom boravku u prirodi dok Belle Epoque Capsule u potpunosti odražava luksuz i kvalitetu.  Obje linije prepune su boja, odišu elegancijom i slave ljepotu žene. Materijali su luksuzni, prozračni I nježni. Upravo onakvi kakve u ljeto i očekujemo.

“U cijelom kreativnom procesu na prvom je mjestu bila žena. Njene misli i potrebe. Fokusirala sam se na njen odmor i nesputanost. Takvi su i krojevi. Skrivaju nedostatke, a ističu točno ono što treba. Boje su snažne, vesele baš kao i same Belle Epoque trgovine”, pojašnjava Brunović.

Linije BE sport i Belle Epoque Capsule moguće je kupiti u Belle Epoque trgovinama na tri ekskluzivne lokacije na Jadranu:

  • Upravo otvoreni Belle Ēpoque multibrand concept store u hotelu Rixos Premium Dubrovnik
  • Belle Ēpoque store u lobbyu jednog od najljepših hotela s pet zvjezdica na Jadranu – hotelu Bellevue na Lošinju
  • Belle Ēpoque u hotelu Grand Park u Rovinju

Podsjetimo, u ponudi Belle Epoque trgovina brojni su poznati svjetski brandovi za žene i muškarce od kojih mnogi prvi puta u Hrvatskoj, a uključuju odjeću, nišne parfeme, nakit i asesoare: Zimmermann, ERES, Missoni, Camilla, PatBO, Alexis, Orlebar Brown, Melissa Odabash, Marc-Antoine Barrois, Thameen Fragrance London, Histoires de Parfums, Ormonde Jayne i brojne druge.

Foto: Maja Kljaja

Učitati još
Zatvori