CCC Gino Rossi kolekcija donosi minimalističke cipele i torbice za zimu

CCC Gino Rossi kolekcija donosi
minimalističke cipele i torbice za zimu

Oris, kuća arhitekture, na jedan dan postala je savršena kulisa kojom je dominirao minimalizam dizajna, mode i arhitekture spojen u novu kolekciju CCC Gina Rossija. Prepoznatljivost kolekcije za zimu 2021. su visoke i niske čizme, gležnjače i mokasine nadahnute bezvremenskim kolekcijama majstora minimalizma 90-tih , napomenula je u uvodnom dijelu direktorica marketinga CCC-a Hrvatske Martina Perić.

Minimalizam u modi uvijek je IN

Gotovo svi modeli Gina Rossija lišeni su suvišnih detalja i odlikuje ih minimalizam koji je bio i tema panel diskusije na kojoj su o “Minimimalizmu u modi” govorili glavna urednicaDive“ Vesna Blašković te modni dizajner i kritičar Boris Banović, a razgovor je vodila voditeljica Modnog suda RTL-a Marija Pajić.

Kako se čulo na panelu, minimalizam je uvijek IN. Glavna urednica DIVA-e Vesna Blašković napomenula je kako osobno voli minimalizam i da je za nju uvijek u trendu. Modni dizajner i kritičar Boris Banović smatra kako je kolekcija Gina Rossija dobar minimalistički stil koji lako može podići svaku kombinaciju. Oboje se slažu kako Hrvati vole vidjeti dobre kombinacije i pratiti modu, ali razlika je uvijek u detaljima. Kako se čulo, moda nije jednostavna ali ako imaš stila lako ćeš istaknuti minimalizam koji nosiš.

Matea Frajsberger, Marko Medić i Jelena Marinović

Novu kolekciju koja se već nalazi u svim trgovinama CCC diljem Hrvatske došla su razgledati i brojna poznata lica poput influencera Lucije Lugomer, Freya-e, Matee Frajsberger, Marka Medića, Jelene Marinović… kako bi se i osobno uvjerili koji su to modeli obuće i torbi Gina Rossija kakvi su se mogli vidjeti 90-tih godina u kolekcijama Calvina Kleina, Helmuta Langa i Donne Karan.

Cijelu kolekciju Gina Rossija zaokružuju nijanse antracita, karamele, čokolade te bež boje koja će ove zime biti rado nošena boja obuće i torbi. Nitko nije ostalo ravnodušan na trenutni ultimativni hit combat čizme ili pak, elegantne tople bež modele chelsea čizmice. Uz obuću predstavljene su i torbe koje se savršeno nadopunjuju uz cipele, a svakako zaokružuju ukupan outfit. Za savršen staging dijela kolekcije pobrinula se dizajnerica Ana Lubenjak, a dodatni pečat cijeloj postavi dale su i cvjetne dekoracije umjetnika Saše Šekoranje.

Nova zimska kolekcija Gina Rossija već je na sivm prodajnim mjestima CCC trgovina te na CCC web stranici.

Učitati još
Zatvori