Nova kolekcija Cataleya by Martina Ješe

Nova kolekcija Cataleya by Martina Ješe

Modni brend Cataleya, dizajnerice Martine Ješe, nazvan po kolumbijskoj orhideji, već godinama je sinonim za ženstvene i senzualne haljine koje će svaka žena poželjeti u svom ormaru.

Zbog svojih jednostavnih, a efektnih krojeva koje laskaju svakoj ženskoj figure upravo ovaj brend izbor je mnogih žena za sve njihove važne životne prigodne. Haljine dizajnerice Martine Ješe često nose jedne od najstiliziranijih žena iz domaćeg javnog života. Riječ je o haljinama vrhunske izvedbe, prepoznatljive estetike brenda, pažljivo biranih tkanina  vibrantnih boja u paleti od neonski žute do divnih nijansi ružičaste i intenzivne ljubičaste, krojenima na način da se postigao vrlo zanimljiv trodimenzionalni efekt, a asimetričnim i dubokim prorezima dodatno je naglašena sofisticirana ženstvenost same kolekcije.

Kao i dosadašnje kolekcije brenda Cataleya by Martina Ješe i recentna je kolekcija  namjenjena ženama koje se vole lijepo i ženstveno odijevati i odišu samopouzdanjem pa je tako Antonija Stupar Jurkin savršeno zaštitno lice nove  kampanje. Upravo je Antonija idelano utjelovljenje Cataleya žene, svoja, sigurna i slobodna.

Fotografije: Matea Smolčić 

Make up: Sanja Agić

Učitati još
Zatvori