Novi hit komad nakita stvoren za proljetne kombinacije

Novi hit komad nakita stvoren za
proljetne kombinacije

FREYWILLE narukvica Spring 2021.

Nova FREYWILLE narukvica Spring sinonim je za fuziju vrhunskog ručnog rada, autentičnog bečkog zanatstva te modernog dizajna. Posvećena je radosti, ljubavi i novim počecima, a utjelovljuje po mnogima jedno od najljepših godišnjih doba – proljeće.

Komad nakita stvoren za proljetnu sezonu

Ovaj elegantan dizajn s naglaskom na minimalizam, skriva posebnu priču o neraskidivoj vezi između dva bića. Naime, dok nježno obavija zapešće, narukvica povezuje dva ukrasna, kružna oblika ručno oslikanog emajla. Dinamika postignuta različitom veličinom emajla, budi asocijacije na suprotnosti povezane nevidljivom sponom. No te suprotnosti su samo prividne, baš poput krugova različitih oblika. Ono što nas zapravo povezuje s drugim bićima utkano je u naše emocije, stavove i vrijednosti koje FREYWILLE umjetnici opisuju svojim prepoznatljivim živopisnim motivima nadahnutim remek-djelima velikana slikarstva.

FREYWILLE narukvica Spring 2021.

FREYWILLE Spring narukvica je jedan od onih komada nakita u koji ćete se lako zaljubiti i od kojeg ćete se teško odvajati. Odlično se uklapa uz sve odjevne kombinacije, a njezin ovalni oblik dozvoljava da se poigrate te uz nju kombinirate svoje druge najdraže narukvice ili sat.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na freywille.com  ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.  

Freywille narukvica Spring u 9 različitih izdanja

FREYWILLE narukvica Spring Adele Bloch Bauer
FREYWILLE Spring Adele Bloch Bauer
FREYWILLE narukvica Spring Èternite
FREYWILLE Spring Èternite
FREYWILLE narukvica Spring Golden Kalinka
FREYWILLE Spring Golden Kalinka
FREYWILLE narukvica Spring Imperial
FREYWILLE Spring Imperial
FREYWILLE narukvica Spring L'Amandier
FREYWILLE Spring L’Amandier
FREYWILLE narukvica Spring L'Amandier
FREYWILLE Spring L’Amandier
FREYWILLE narukvica Spring Orangerie
FREYWILLE Spring Orangerie
FREYWILLE narukvica Spring Street Rivers
FREYWILLE Spring Street Rivers
FREYWILLE narukvica Spring L'Amandier
FREYWILLE Spring The Ultimate Kiss

Modne fotografije s FREYWILLE Spring narukvicama kreirali su Sanja Jagatić kojoj idu zasluge za fotografiju i kreativno vodstvo, Sanja Agić potpisuje make up, a frizuru Evelin Benković za Frizerski studio Evelin. U ulozi modela je divna Tia Marcius, Talia model.

Foto: Sanja Jagatić, Freywille

Preporuka

Zatvori