Noema: Modna platforma za rentanje stylish haljina
Noema: Modna platforma za rentanje stylish haljina

Noema: Modna platforma za
rentanje stylish haljina

Kada govorimo o modi i trendovima, možemo zaključiti kako živimo u vremenu u kojem se oni prebrzo mijenjaju. Dolaskom brze mode i high street brendova, svjedočimo novim kolekcijama na tjednoj bazi i diktiranju brzih trendova. Sve to utječe na kreativnost i stilski izričaj i na koncu dovodi do zasićenja u kojem većina ljudi izgleda isto.

Osim toga, brza moda i proizvodnja iste je izuzetno štetna za okoliš, što je već ozbiljan globalni problem. Upravo zbog toga, kada u moru izbora, otkrijemo nove mlade kreativce, koji mijenjaju modnu svijest, budemo izuzetno sretni. Ovaj put je riječ o modnoj platformi Noema.hr koju su osnovale dvije kreativne djevojke.

Noema – modna platforma za rentanje haljina

Noema.hr, nova je modna platforma koju su pokrenule dvije mlade djevojke. Njihova je tvrtka orijentirana na minimiziranju količine odjeće koju kupujemo. Iznajmljivanjem odjeće ne preplavljujemo ormare jedanput nošenom odjećom, zaustavljamo doprinos beskrajnim ‘fast fashion’ brendovima, a i štedimo novac.

Koncept se temelji na iznajmljivanju haljina za posebne prigode. Haljina se iznajmljuje preko njihovog Instagrama ili direktno u njihovom showroomu na Zavrtnici 36, gdje ih također možete isprobati. Haljina se zatim isporučuje na vašu adresu, čista i spremna za nošenje.

Nakon što završite s nošenjem, jednostavno ju vratite. Dostupni su različiti brendovi i veličine, a cijene su pristupačne, što koncept čini prikladnim za svakoga. Riječ je o haljinama koje su idealan odabir za svečane prigode za koje nemamo vremena birati adekvatnu odjeću koja nam kasnije samo stoji u ormaru i ne dočeka novu priliku.

Noema će se pobrinuti za vas, da u važnim životnim trenucima zablistate na pravi način i imate haljinu koju neće imati svi, a kada istu nadopunite odabranim modnim detaljima, istaknut ćete se u masi. Imati stila ne znači pratiti trendove, već biti svoj i autentičan, paziti na okoliš i držati do sebe. Stoga, posjetite platformu Noema i otkrije ponudu koja će vas oduševiti.

Učitati još
Zatvori