Nježne ogrlice i naušnice za svaki horoskopski znak

Nježne ogrlice i naušnice za
svaki horoskopski znak

Kao i kod modnog stila, nošenje određenih komada nakita odraz je osobnosti. Dok će neki preferirati eklektične i velike naušnice, ogrlice i prstenje, drugi će se prikloniti minimalizmu, sitnim i tankim komadima koji gotovo da su neprimjetni, a opet pričaju osobnu priču. Nakit je podložan i cikličkim trendovskim mijenama, no detalji koji vama nešto posebno znače uvijek će biti bezvremenski.

Jednu takvu bezvremensku kolekciju lansirao je popularni brend nakita PD Paola koji je u nježnim i delikatnim primjerima naušnica i ogrlica odlučio prikazati sazviježđa horoskopskih znakova. Nakit s temama horoskopa ili vlastitih imena oduvijek je vrlo popularan, a lijep način na koji je izvedena ova PD Paola kolekcija zaslužuje mjesto u svakoj kutijici s nakitom.

PD Paola Zodiac Constellations

Tanki lančići s 18-karatnom pozlatom oplemenjeni su ovalnim privjescima u koje je smješteno sazviježđe svakog znaka, sastavljeno od dragog kamenja ružičastog kvarca, labradorita, malahita, lapisa lazulija i tigrovog oka koji se svi vežu za određene horoskopske znakove i vjeruje se da donose sreću, uzemljenje, blagostanje, kao i druge pozitivne mijene.

Naušnice pak dolaze podijeljene u oblik sazviježđa i dopunski, manji oblik te se mogu nositi odvojeno, svaka u svojem uhu ili zajedno na jednoj ušnoj resici.

U nastavku pogledajte nekoliko primjera, a cijela kolekcija je na službenoj stranici PD Paola i može se naručiti na hrvatske adrese.

Jarac
Jarac
Lav
Lav
Vodenjak
Vodenjak

Foto: PD Paola

Učitati još
Zatvori