BUZZ Air Max Workshop day – udahnite novi život svojim omiljenim tenisicama

BUZZ Air Max Workshop day – udahnite novi život svojim omiljenim tenisicama

Nakon dvije godine pauze od live događaja, Nike Air Max ponovo zauzima centralno mjesto u sneaker kulturi svjetskih prijestolnica. U čast ove legendarne siluete koja dominira ulicama više od tri desetljeća, u Zagrebu će 8. svibnja biti održana jedinstvena kreativna radionica. I ovoga puta BUZZ će svim ljubiteljima Air Max siluete osigurati još jedno nezaboravno iskustvo.

U okviru Nike Air Max radionice imat ćete priliku pokazati svoju kreativnost kroz oslikavanje Air Max tenisice. Izradite vlastiti dizajn Air Max siluete iz snova, a najkreativnija silueta bit će nagrađena BUZZ poklon bonom od 1000 kn i autentičnim tepihom izrađenim baš u tim bojama.

Obavezno rezervirajte termin, mjesta su ograničena. PRIJAVI SE

Svatko od nas ima taj jedan par tenisica koji treba očistiti i osvježiti. Ponesite ih na event i doživite jedinstveno iskustvo gdje na jednom mjestu možete očistiti, osvježiti i reparirati svoje omiljene tenisice.

U okviru Air Max ponude, koju možete pronaći u Buzz shop-u, Buzz će na eventu ekskluzivno predstaviti Terrascape 90 − tenisicu ikoničnog stila dizajniranu za moderne generacije. Napravljen od najmanje 20% recikliranog materijala, ovaj model donosi potpuno novi izgled potplata s oblogom od transparentne gume. Gornjište od teksturnog ripstopa upotpunjeno je suptilnim koloritima i prošivenim detaljima koji će se lako uklopiti u svaki urbani outfit.

Pridružite se i budite dio globalnog kultnog događaja

Spremite se za još jedno nezaboravno iskustvo u Zagrebu u Galeriji Forum, 8. svibnja od 11 do 20h. Događaj je otvorenog tipa za sve ljubitelje Air Max tenisica, što je ujedno i dress code, a ako želite prisustvovati u Buzz radionici potrebna je prijava na linku.

Foto: BUZZ

Učitati još
Zatvori