Ne možemo dočekati izlazak novih New Balance tenisica
Ne možemo dočekati izlazak novih New Balance tenisica

Ne možemo dočekati izlazak novih
New Balance tenisica

Kada govorimo o wishlisti omiljenih komada većini je na vrhu neki model tenisica. Riječ je o obući koja je posljednjih godina doživjela potpuni hype. Streetstyle scena je doslovno prepravljena raznim modelima tenisica, a neke su toliko popularne da se preprodaju na raznim kolekcionarskim stranicama. Model, koji već godinama se silazi s najpoželjnije ljestvice je Adidas Yeezy. Kanye West, što godi mislili o njemu, itekako utječe na nametanje modnih trendova, a njegove tenisice su među najpopularnijima na svijetu. No, nije jedini oko koga se digao hype. Američki brend New Balance ‘žari i pali’ modnom scenom posljednjih par godina.

New Balance
NAKED

New Balance model koji ne možemo dočekati

Saznali smo da njihov model 9060 ‘Sea salt surf’‘ izlazi 16. srpnja i ne možemo ga dočekati. Model je inspiriran New Balance serijom 90x zajedno s vidljivom estetikom vođenom tehnologijom iz ranih 2000 – ih i sportskom linijom koja ponovno doživljava procvat. Naime, trkački stil patika je iz funkcionalnih konotacija prešao u potpuni fashion. Brendovi, koji su se popularizirali, osim New Balancea su Asics i Salomon. Moda je fluidna i brzo se mijenja i vrlo često određenim modelima utka novo ruha. U tom smislu trkače patike su postale nezaobilazni dio streetstyle scene. Možete ih kombinirati na sve.

New Balance
NAKED

Počevši s lepršavim, dugim ljetnim haljinama u sinergiji s mini torbicama, do bermuda i ženskih odijela. Ovog ljeta naglasak je na prirodnim materijalima, osobito lanu, a New Balance tenisice prepoznatljive nenametljive estetike jako lijepo će se uklopiti na lanena odijela. Model, koji ćete moći nositi i na jesen je zaista dobar ulov. S obzirom na to kako je riječ o vrlo popularnom modelu, predlažemo da budete aktivni na njihovom službenom webu, ali i na stranici poznate Skandi trgovine Naked Copenhagen gdje će izaći ovaj model. Klasik s kojim nikako ne možete pogriješiti jer je istovremeno udoban i stylish.

New Balance
NAKED

Foto: Naked Copenhagen, Instagram

Učitati još
Zatvori