Trendi naušnice s biserima hrvatskog brenda

Trendi naušnice s biserima
hrvatskog brenda

my-mon-mon-1

My Mon Mon Summer Collection

Hrvatski jewelry&accessories brend My Mon Mon na tržište je plasirao novu ljetnu kolekciju inspiriranu hrvatskim tradicionalnim nakitom. Rodinirani i pozlaćeni bakar, te Ohridski biseri u tri boje (antracit, bijeli i rozi) materijali su koji su odredili Summer Limited Edition kolekciju.

Kolekciju čine naušnice različitih debljina i veličina ringova, narukvice, ogrlice i lančići koji se po željama klijenta mogu personalizirati količnom i bojom dodataka poput bisera, koralja ili poludragog kamena.

my-mon-mon-4

Budući da dolazi ljeto, a prošle godine najprodavanji model bili su već prepoznatljivi ringovi s pomponima, My Mon Mon dvojac odučio ih je ponovo „oživiti“ i zašareniti fashion kombinacije djevojaka širom Hrvatske. Iako je nova kolekcija elegantna za ljubitelje nježnijeg i decentnijeg nakita i dalje je moguće naručiti nešto ekstravagantnije modele iz zimske kolekcije za one koji vole grunge street stil.

Šeširi i novčanici također su dio asortimana koji možete personalizirati odabirom modela, ali i bojom odnosno veličinom pomopona.

my-mon-mon-3

Modeli se mogu pogledati i naručiti preko Facebook i Instagram stranice, no uskoro će se proizvodi ovog brenda prodavati u concept storeovima i prodavaonicama u većim gradovima i na obali.

my-mon-mon-5

my-mon-mon-2

Učitati još
Zatvori