Narukvice s porukom hrvatskog brenda To be…

Narukvice s porukom hrvatskog
brenda To be…

Nakit je, kao i odjeća koju svakodnevno biramo, odraz stila koji volimo. Kroz njega progovara sve što je svojstveno nama, pa čak i kad trendovi variraju, ostajemo esencijalno skloni jednoj struji koja nas najbolje opisuje. Ono što nakit često čuva su uspomene ili poruke, nadanja i vjerovanja, koja se materijaliziraju u obliku malih srećonoša koje zatim nosimo poput privjesaka.

Narukvice To be…

Linija hrvatskog nakita, točnije narukvica, To be…, donosi upravo takve privjeske za koje želimo da nam donesu sreću. Jednostavne narukvice dizajnirane su poput remena prilagodljivog svakoj ruci na kojeg se jednostavno pričvršćuju sve poruke: dream, XOXO, Love, believe ili simbol beskonačnosti, krila anđela, srce, ključić i slično. Narukvice brenda To be mogu biti vaše narukvice prijateljstva kad s prijateljicom podijelite jednaku poruku.

U ponudi možete pronaći više različitih modela narukvica, od mrežastog remena, odnosno narukvice od nehrđajućeg čelika, preko kože do tkanine. Narukvice se mogu nositi s jednim ili više privjesaka po izboru, dobit ćete i stopere kako se srećonoše ne bi klizali po površini, a svako se malo u kolekciju dodaju nove boje. Mix & match privjesaka može uvijek donijeti neku novu kombinaciju i mogućnost da se narukvice nose u svim prilikama – a dobro izgledaju i kad se na ruku naniže više.

Svoju To be… narukvicu potražite na Facebook stranici brenda ili ih isprobajte uživo u Candle land trgovini na adresi: Zagreb, Gundulićeva 18.

Foto: To be…

Učitati još
Zatvori