Nakit s hrvatskim potpisom koji možete personalizirati kako god želite

Nakit s hrvatskim potpisom koji možete
personalizirati kako god želite

Svi se volimo osjećati posebno, drugačije i najvažnije nositi stvari koje odražavaju našu jedinstvenost. Svaki model hrvatskog brenda nakita Destina priča svoju priču, a ponekad će isti simbol, privjesak ili komad nakita nositi različita značenja za svakoga od nas. Nakit je odraz naše osobnosti, stila, ali najviše podsjetnik i čuvar nekih nama lijepih trenutaka, podsjetnik na drage nam osobe, ali i obećanja dana sebi…

Nakit Destina

Vizija Nakita Destina jest u onome tko ga nositi svakodnevno buditi pozitivne osjećaje, bilo na način da vas stalno podsjeća na osobu koja vam ga je poklonila, bilo da nosite srce kao podsjetnik ljubavi koju za vas osjeća netko, zvjezdice kao simbol uspjeha, prstena čiji privjesci lepršaju baš kao i vaš karakter, veseli, slobodni, zaigrani. Bezbroj je asocijacija, poruka, značenja, a svatko u njima vidi baš onaj koji njemu budi emocije.

Svaki komad ručno se izrađuje od posebne vrste pozlate, koje je u debelom sloju i posebnom tehnikom obložena 14-karatnom pozlatom. Prednost je što se ne treba skidati prilikom tuširanja ili kontakta s vodom. Kolekcija se sastoji od lančića, prstenja, narukvica.

S ciljem da vaš nakit bude personaliziran baš za onoga kome je namijenjen, bilo da želite pokloniti nešto djevojci, a niste tako vješti u izražavanju emocija, bilo da želite svojoj sestri, kumi, prijateljici, majci, kolegici na poseban način reći “volim te”, “hvala” ili iskazati neku namjeru, želju za njih, nakit Destina se ručno izrađuje i može svaki komad prilagoditi vašim željama. Modeli se mogu vidjeti na Instagram stranici, a narudžbe poslati u vidu poruke ili mailom na nakit.destina@gmail.com.

Ako među modelima ne nađete onaj za sebe, Destina će sigurno naći rješenje da izradi neki novi model koji će savršeno odgovarati vama dragoj osobi.

Foto: Nakit Destina

Učitati još
Zatvori