Trendi nakit koji ne skidamo ni na plaži
Trendi nakit koji ne skidamo ni na plaži

Trendi nakit koji ne skidamo ni na plaži

LUCE” (svjetlost) – nova kampanja zadarskog branda Amas bijoux samim imenom priziva sreću i ljepotu svjetlosti, prezentira predivan nakit koji dodatno naglašava ljepotu i zanimljivost svake žene. Kolekcija ima naglasak na naušnicama i ogrlicama, koje su izrađene od bisera, perlica i školjki a evociraju na ljetne dane i noći  te one blistave trunke svjetlosti, sunčane “šljokice” na moru kao i mjesečev sjaj.

LUCE kolekcija ustvari ima dva značenja, prvo je ta svjetlost koju svaka žena nosi u sebi i kako Amas nakit nosi na svoj jedinstven način. Drugo značenje je dublje, nakon evo dvije godine “mirovanja” napokon vidimo svjetlost, svojevrsni izlaz iz tame te želimo proslaviti upravo ovom kolekcijom – kazala je vlasnica brenda Petra Mičić Garibović. LUCE Amas kolekcija donosi nove naušnice sa perlama i motivima rozeta raznih veličina koje se kombiniraju po želji te se prodaju na komad. Nosive su u svim prigodama, a veći komadi idealni su i za svaku večernju kombinaciju.

S ovom kolekcijom htjela sam zadržati naš stil, tako da su se rozete samo “razvile”, a prezentirali smo i novi logo u koji smo ukomponirali rozetu Sv. Stošije. – kazala je Petra Mičić Garibović. Nakit se može naručiti preko internetske stranice www.amas-bijoux.com, preko društvenih mreža te u Amas poslovnicama u City Galeriji te Supernova Centru u Zadru,  Fabrika na Visu, u trgovini Take me home – Zagreb, Reveurs – Poreč, Iadera Falkensteiner, Croatia in a box – Rijeka.

Fotografija: Rina Marcelić

Model: Paula Roman

Make up: Marija Škara Aliji – Masha Make up

Učitati još
Zatvori