Najudobnije donje rublje ovog proljeća pronašli smo u Oyshu

Najudobnije donje rublje ovog
proljeća pronašli smo u Oyshu

U proteklih godinu dana, koliko je prošlo od kad smo u potpunosti preokrenuli način života, više nego ikad počeli smo stavljati naglasak na udobnost. Želimo da su nam domovi što ljepša mjesta za svakodnevnicu, a onda i da svi ostali aspekti života to prate. Kućni outfiti popeli su se na broj jedan najvažnijih, mekane trenirke, tajice, sweatshirti, u kojima cijeli dan možemo provesti radeći od kuće te obavljati druge dnevne zadatke. Modni svijet ovome se uvelike prilagodio, kolekcije koje se lansiraju imaju na umu maksimalnu udobnost – i kad je riječ o apsolutno svim slojevima.

Oysho donje rublje poput druge kože

Možda je u toj formuli najvažnije početi od donjeg rublja – da ono bude prozračno, lagano, nevidljivo – poput druge kože. Takvu je kolekciju sada lansirao omiljeni Oysho i ponudio mekane grudnjake, gaćice, bodije, kojima je zajednički nazivnik pojam seamless. Materijali koji prianjaju na pravim mjestima, dopuštaju mjesto za svaki pokret, a u njima se ugodno izležavati kod kuće gotovo kao da i nemate donje rublje, svakako su best buy.

Boje su basic i nježne, od crne i bijele, preko bež, ružičaste do mint zelene. Grudnjaci su dizajnirani poput topića s potporom koja se umeće po potrebi, a osim klasičnih gaćica u ponudi su i bokserice te visoko rezane gaćice visokog struka.

Cijelu kolekciju pogledajte na linku.

Foto: Oysho

Učitati još
Zatvori