Najslađe platnene torbe za ljeto

Najslađe platnene torbe za ljeto

Vjerujemo da ste već čuli za domaći brend streetwear odjeće Sugar Ants. Osmišljen od strane Zvonimira Šarića i njegovog kreativnog tima iz Vinkovaca, Sugar Ants je brend koji posebnu pozornost stavlja na promicanje sloboda i ekološku osviještenost, a raznim životinjskim motivima šalje snažne poruke. Ime je dobio po ‘šećernim mravima’, kukcima koji rade timski, daju svima šansu i svrhu te nikad ne odustaju.

Pamučne majice, torbe i čarape ovog unikatnog brenda krase životinje koje imaju potpunu slobodu biti što god žele, a osvojile su nas već odavno. Koale koje igraju poker i morski psi koji jedu pizzu samo su neki od životinjskih motiva koje možete naći na njihovoj odjeći. Svaki od ovih motiva ima priču i poruku, a poruka Sugar Antsa je da vas njihova jednostavnost i minimalizam ne zavaraju. Jednostavni geometrijski likovi od kojih su životinje satkane i minimalističko okruženje omogućuje im prilagodbu uz gotovo svaki drugi odjevni predmet.

Sugar Ants i Vukovarsko pivo

Sugar Ants već nekoliko godina surađuje s Borovom, čije Startasice također krasi njihovo malo životinjsko carstvo, od preslatkih ljenjivaca preko slonova do popularnih pandi. A nakon ove slavonske suradnje, Sugar Ants su udružili snage s još jednim brendom iz Vukovara. Radi se o tvrtki K Pivovari, u čijem se vlasništvu nalazi Vukovarska mikropivovara, koja je ovih dana predstavila novo pakiranje Vukovarskog piva u 0,33 nepovratnoj boci. Kreativci iz Sugar Antsa za tu su prigodu dizajnirali ruksake s Vučedolskom golubicom, prepoznatljivim simbolom grada na Dunavu i Vukovarskog piva.

Kako je pojasnio vlasnik brenda Zvonimir Šarić, ideja je bila prikazati Golubicu kroz tople i jasne boje te je vizualno obogatiti koristeći paletu boja s grba i zastave grada Vukovara. Osim što su odlično praktično rješenje za pospremiti i ponijeti sa sobom novo pakiranje Vukovarskog piva ma gdje god išli, ovi ruksaci će, baš kao i ostali komadi s potpisom Sugar Ants, biti odličan modni dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji!

Inače, Vukovarsko, koje se već godinama radi po istom, originalnom receptu, nepasterizirano je i filtrirano pivo bez aditiva, proizvedeno od pomno odabranih sastojaka. Među prvima se u Hrvatskoj istaknulo kao pivo male proizvodnje, a možete ga kupiti diljem Hrvatske.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori