Najljepši minimalistički badići sezone

Najljepši minimalistički badići sezone

Iz sezone u sezonu sada je već jasno da badiće počinjemo birati puno prije početka ljeta. Već s prvim danima siječnja u online trgovine stižu najnoviji modeli, za sve one koji za zimski odmor biraju tropske destinacije, a onda se taj val nastavlja sve do ljetnih dana kada onih najboljih modela u fizičkim trgovinama više niti nema. Zato je dobro pripremiti se unaprijed i pratiti ponudu već sada, pogotovo ako znate da nećete moći odoljeti i u svoju kolekciju dodati još jedan model.

Zaljubili smo se u COS badiće

Trend skulpturalnog minimalizma već se neko vrijeme očituje u kolekcijama indie brendova, jednostavni komadi s twistom proširili su se i na mainstream ponudu, no ime koje u tome prednjači definitivno je H&M-ov sestrinski brend COS. U njihovim kolekcijama uvijek ćete naći bezvremenske, jednostavne, monokromatske komade minimalističkih linija koji zaista mogu trajati zauvijek. Kvalitetni materijali i neodoljivi cool štih čini ove komade must have odabirom ako ikada zavirite u njihovu trgovinu.

Upravo su lansirali i kolekciju badića koji su san svake minimalistice. Jednostavni dvodijelni i jednodijelni modeli naizgled su potpuno obični no krojevi, naramenice, materijal i model, jednom kada ga prislonite uz svoje tijelo, tako savršeno i bez šavova grli obline da će se stopiti s kožom. Nećete ih htjeti skidati sa sebe, to je zagarantirano. A uz to, boje su klasične i trendi istovremeno – u ovim badićima možete šetati sezonama, a da nikad ne izgledaju zastarjelo!

COS nažalost ne dostavlja u Hrvatsku, ali najbliže trgovine nalaze se u Ljubljani i Grazu.

Foto: COS

Učitati još
Zatvori