Ovih blagdana poklonite zagrljaj, osmijeh i lijepu riječ

Ovih blagdana poklonite zagrljaj,
osmijeh i lijepu riječ

Chris Bompa

Prosinac 2020. renomirani talijanski brend Yamamay kroz cijelo blagdansko razdoblje prenosi poruku jedinstva, ljubavi i emocionalne blizine. Ljepota Božića leži u provedenim trenucima s obitelji i dragim osobama te u gesti darivanja kojih je ove godine potrebnije više nego ikad – darivanje osmijeha, zagrljaja i širenje ljubavi. Koliko god smo daleko jedni od drugih blagdanski duh nas drži u zajedništvu.

Svaka poklonjena pidžama je više od same pidžame, ona predstavlja topli zagrljaj, komplet donjeg rublja izražava naše najbolje želje, dok su papuče poziv za prve korake prema svjetlijoj budućnosti i ljepšim vremenima.

Sonja Kovač

Dobri duh Yamamaya i ove godine pomaže drugima, a u dobrotvorne akcije i kampanje uključuju se domaće i svjetske slavne osobe te influenceri. Ove godine Yamamay ponovno podržava udrugu SVE za NJU i na taj način sudjeluje u podizanju svjesnosti među ženama o raku dojke. Kupovinom Yamamay božićne kuglice možete podržati ovu akciju i pomoći onima koji nas najviše trebaju. I ne zaboravite, Božić je više od poklona.

Božićnu Yamamay kolekciju pronađite u Yamamay trgovinama,
na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR.

Giulia Piscina
Nilufar Addati
Paola Cossentino

Foto: PR

Učitati još
Zatvori