Recenzija: Kako je GLAMI promijenio shopping navike cijele Journal redakcije nabolje?

Recenzija: Kako je GLAMI promijenio shopping navike cijele Journal redakcije nabolje?

GLAMI recenzija 2021.

S prvim sunčanim i vrućim danima, polako se približavamo početku ljetne sezone. Nova sezona uvijek donosi bezbroj razloga za veselje, osobito kad je riječ o dugom i toplom ljetu. Prije nego spakiramo kofere za godišnji odmor i uputimo se na obalu, vrijeme je da osvježimo i začinimo svoju garderobu. Raskoš ljetnih trendova i modela taj zadatak istovremeno čini i jednostavnim i pravim modnim izazovom. Dok odlični noviteti među kojima se nalaze modeli za svaki stil i ormar u nama bude uzbuđenje oko kreiranja garderobe za novu sezonu, pronaći onih nekoliko najboljih modela koje trebamo i želimo uvijek je izazovno. Razlog je to zbog kojeg smo svake sezone u potrazi za najboljim načinom kako na jednom mjestu, jednostavno i brzo, pronaći sve što nam treba u sezonskoj garderobi – a ove sezone smo ga i pronašle!

Savršeni odgovor na svaku našu modnu želju donosi GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja je u Journal redakciji brzo postala prvi korak za otkrivanje omiljenih komada odjeće ili obuće putem interneta.

Online shopping nikad nije bio popularniji i bolji

Online shopping danas je popularniji no ikad. Iako smo sve većem interesu za kupovanje preko interneta svjedočili i prije prošle godine, 2020. godina je online shopping stavila u prvi plan.

Baš poput mnogih, i Journal redakcija je u posljednjih godinu dana prigrlila sve čari kupovanja online. Gdje pronaći najbolje modele i popuste teme su o kojima smo pričale uz jutarnju kavu i ručak, a na redakcijsku adresu nerijetko stižu paketi s našim online ulovima. Iako su naše shopping želje potpuno različite, oko jedne stvari smo se sve složile – online shopping je naš novi najdraži način kupovanja.

S novim shopping navikama, za nas su stigli i novi izazovi. Pretraživanje interneta u potrazi za stvarima koje želimo i/ili trebamo nerijetko se pretvorilo u besciljno lutanje i ne baš najboljim shopping odlukama. Sve što nam je trebalo je jedno mjesto na kojem možemo pronaći najbolje modele, ponude i popuste. Tu nam je u pomoć priskočio GLAMI i naše shopping navike u trenu su se promijenile.

GLAMI recenzija 2021.

Upoznajte GLAMI
– modnu tražilicu koja online shopping čini još boljim i još jednostavnijim

GLAMI je modna tražilica koja je nastala s idejom da okupi i organizira cijelu modnu industriju na jednom mjestu kako bi ju bilo tko mogao otkriti i istražiti. Je li ova jedinstvena modna tražilica uspjela u svom naumu? Mi smo ju odlučile stavili na test.

Prvo ugodno iznenađenje stiglo je već nakon otvaranje stranice GLAMI.hr. Jednostavan i elegantan dizajn te preglednost i organiziranost sadržaja koji okuplja osvojili su nas na prvu, čak i one najzahtjevnije među nama. S obzirom da u Journal redakciji sjede samo žene, sve smo brzo pohitale istražiti kategoriju Žene u kojima smo pronašle sve od naših omiljenih brendova do vodiča kroz materijale koji je idealan za sve one koji žele znati više o modelima koje kupuju – a takvih nas u Journalu ne nedostaje.

Unutar kategorije Žene, nalaze se potkategorije Odjeća, Obuća, Sport, Dodaci, Nakit i satovi, Brandovi, Popusti, Premium i već spomenuti Vodič kroz materijale od kojih svaka nudi dodatni izbornik s još detaljnijom podjelom. Ova jasna i jednostavna podjela već prvo korištenje modne tražilice GLAMI učinila je vrlo ugodnim i intuitivnim iskustvom. Nakon kategorije Žene, istražile smo i kategoriju Muškarci u kojoj smo našle nešto za sve muškarce u našim životima, dok je kategorija Djeca oduševila sve Journal mame.

GLAMI recenzija 2021.

Pogled na GLAMI kategorije i potkategorije

GLAMI recenzija 2021.

GLAMI Vodič kroz materijale

Kako kupovati uz pomoć GLAMI modne tražilice?

Sljedeća stvar koja nas je oduševila je prilagođenost GLAMI modne tražilice svakom kupcu i njegovim shopping navikama. U online shoppingu uz pomoć GLAMIja uživale su i one među nama koje vole istraživati ponudu kroz različite kategorije ili omiljene brendove i na taj način pronaći nešto što im se sviđa, ali i one koje su točno znale što traže i žele. One su iskoristile GLAMI tražilicu u koju su upisale ključne pojmove i nakon što su im se izlistali svi modeli koji odgovaraju zadanom pojmu, pretragu su dodatno suzile prema Veličini, Boji, Materijalu i drugim elementima. U samo nekoliko klikova, na ekranu su se pojavili modeli koji savršeno odgovaraju njihovim željama.

GLAMI modna tražilica

I one koje su uživale u pregledavanju po kategorijama ili omiljenim brendovima i one koje su GLAMI iskoristile kako bi našle baš ono što su tražile, u samo nekoliko minuta našle su svoje favorite. Kako bi saznale više o modelima koji nam se sviđaju, jednostavno smo kliknule na Više o proizvodu koji nam je otvorio karticu s ključnim detaljima – u kojim veličinama je proizvod dostupan, kolika je cijena proizvoda i kolika je cijena dostave.

Jednostavno i intuitivno iskustvo shoppinga s GLAMIjem se nastavilo i nakon što smo odabrale svoje favorite. Za sve one odjevne komade i modne dodatke koje smo odmah odlučile kupiti, dovoljno je bilo kliknuti na odabrani model i u drugom prozoru otvorila nam se stranica na kojoj je dostupan. Svi oni modeli koji su se našli među favoritima, ali o kojima smo odlučile još malo promisliti ili pričekati sniženje, našli su se na našoj Wishlisti koju je lako kreirati. Sve što trebate je kliknuti na ikonu srca i odabrani model će se odmah naći na vašoj Wishlisti. Kada im se poželite vratiti, sve što trebate je u gornjem desnom kutu kliknuti na ikonu srca i otvorit će vam vaša Wishlista sa svim modelima koje ste spremili na nju.

Pogled na ‘Više o modelu’ prozor

GLAMI recenzija 2021.

GLAMI Wishlist

GLAMI aplikacija – za online shopping gdje god se nalazili

Taman dok smo pomislile da shopping uz pomoć GLAMI modne tražilice ne može biti bolji, otkrile smo GLAMI mobilnu aplikaciju. Jednako privlačnog dizajna, organizirana, jednostavna i intuitivna za korištenje, GLAMI mobilna aplikacija je, baš poput GLAMI web stranice, brzo postala hit u Journal redakciji.

Uz sve one stvari koje volimo kod GLAMI web stranice, a koje vrijede i za njezino mobilno izdanje, GLAMI mobilna aplikacija osvojila nas je i činjenicom da postoje dva izdanja koja su prilagođena iPhone i Android uređajima.

Bez obzira koji mobitel imale, korištenje GLAMI aplikacije pokazalo se jednostavno i zabavno zahvaljujući preglednosti sadržaja koja je iz formata web stranice savršeno prenesena na mobilne uređaje te prilagođena njihovom manjem ekranu. Bez ikakvih tehničkih poteškoća s kojima se nerijetko susrećemo kada je riječ o online shoppingu preko mobitela te prilikom korištenja mnogih mobilnih aplikacija općenito, u shoppingu uz pomoć GLAMI aplikacije zaista smo uživale uvijek i svugdje – u pauzi na poslu, u tramvaju, na terasama kafića i u redovima za pekaru.

A za sve one situacije kad bismo vidjele nekog u haljini baš kakvoj želimo ili kad bismo u časopisu naletjele na cipele koje nismo znale da trebamo, GLAMI aplikacija naš je problem brzo riješila uz pomoć opcije Pretraživanje prema fotografiji. Brza fotografija modela koji nam se sviđa i na ekranu su nam se izlistali vizualno najsličniji proizvodi! Vjerujemo da će i kod vas, naših čitateljica, koje nam se često javljate s upitima gdje pronaći neki odjevni komad ili model sličan njemu, ova opcija biti hit.

GLAMI mobilna aplikacija

Kratki zaključak prije povratka shooppingu uz GLAMI

Nakon što je GLAMI web stranicu i mobilnu aplikaciju isprobalo deset potpuno različitih žena sa potpuno različitim shopping željama, sa sigurnošću možemo odgovoriti na pitanje s početka ovog malog shopping eksperimenta i testa – GLAMI modna tražilica u potpunosti je uspjela u svom naumu da na jednom mjestu okupi modnu industriju i da iskustvo online shoppinga učini jednostavnim, preglednim, intuitivnim, edukativnim i, naravno, zabavnim! S GLAMI modnom tražilicom, naše online shopping navike su se promijenile nabolje, a i modni ulovi za ljeto ove su nam godine bolji no ikad.

Ako i sami želite promijeniti svoje shopping navike te istražiti i doživjeti drugačije, još bolje iskustvo online shoppinga posjetite GLAMI.hr, a sve novosti pratite na njihovom Instagram profilu @glamihrvatska i Facebook stranci @glami.hr.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori