Moncler i adidas predstavili su prvu zajedničku kolekciju
Moncler i adidas predstavili su prvu zajedničku kolekciju

Moncler i adidas predstavili su prvu
zajedničku kolekciju

S planine u centar grada, iz sadašnjosti u budućnost – upravo to je slogan novog zajedničkog projekta koji je privukao pažnju zaljubljenika u modu. Riječ je o suradnji brendova Moncler i adidas, koja je danas službeno predstavljena. Dan kasnije kolekcija će biti dostupna u odabranim adidas i Moncler maloprodajnim objektima, gdje će potrošači moći uživo vidjeti/probati/kupiti željene komade.

Moncler sezonama unazad predvodi modu na skijaškim stazama širom sveta, predstavljajući svojevrsni statusni simbol, a ovom kolaboracijom prigrlio je utjecaj koji adidas ima na globalnu modnu i lifestyle kulturu. Partnerstvo ovog tipa gradi mostove koji brend vode van njegovih kreativnih kapaciteta, a dupli logo uijvek je bolji od samo jednog. Double the influence, double the reach, double the price.

Puffer kratke hlače i pelerine centralni su komadi ove kolaboracije, a veliki naglasak stavljen je i na obuću. Campus model tenisica bit će dostupan u vodootpornoj, najlon verziji, a tu su i dva para puffer čizama idealnih za snjeg do koljena. Kako je kroz Fendi i Dolce & Gabanna kolekcije puffer era ušla u couture sferu, ovo je samo (vrlo logičan) nastavak, a ko bolje radi pernate stvari nego Moncler? Bilo kako bilo, pred nama je jedna puffer goes couture zima.

Cijelu kolekciju možete razgledati ovdje.

adidas x moncler
adidas x moncler
adidas x moncler

Sadržaj preuzet sa Journal.rs

Foto: Instagram (@ourfirstvibes, @adidasoriginals)

Učitati još
Zatvori