Trgovina koja odiše elegancijom i luksuzom: Mona službeno otvorila novu lokaciju u centru Zagreba
Trgovina koja odiše elegancijom i luksuzom: Mona službeno otvorila novu lokaciju u centru Zagreba

Trgovina koja odiše elegancijom i luksuzom: Mona službeno otvorila novu lokaciju u centru Zagreba

U četvrtak 14.12. na koktel partyju je službeno otvorena još jednu u nizu trgovina omiljenog Mona brenda. Brend originalno dolazi iz Srbije, a tek prije nekoliko godina su stigli i na naše tržište. Posljednjih godina osvojili su hrvatsku publiku svojim kultnim torbicama i statement jaknama, a ovog tjedna su otvorili i predivnu trgovinu u srcu Zagreba. Samo nekoliko koraka vas dijeli od Trga do najnovije Mona poslovnice.

Na svečanom otvorenju uz koktele i glazbu, Iva Radić, Lidija Lešić, Ana Bacinger i druge ambasadorice brenda stigle su u Mona outfitima, ali i isprobale novu kolekciju koja je dostupna svim ženama dobrog ukusa.

Ako ste u prolazu, svratite u Mona dućan na adresi Ilica 22. Uživajte u novom interijeru, ali i u novim modelima odjeće, torba i novolansirane obuće.

Mona: Simbol elegancije i inovativnosti

Mona predstavlja esenciju sofisticiranog stila i beskrajne elegancije. Ovaj modni div privlači pažnju svojom sposobnošću spajanja tradicionalne elegancije sa suptilnom inovativnošću, stvarajući nezaboravne komade koji oduzimaju dah. Sa svojim korijenima u Srbiji, Mona je postala sinonim za izvanrednu kvalitetu, besprijekoran kroj i jedinstvenu estetiku. Od jednostavnih, a profinjenih komada za svakodnevni stil do glamuroznih kreacija za posebne prigode, Mona nudi raskošnu ponudu odjeće i dodataka koji osvajaju svojom elegancijom. A kao najnoviji dodatak Mona obitelji, sada možete uživati ​​i u elegantnim cipelama.

Mona brend nije samo odjeća

To je iskustvo. Mona ne samo da nudi vrhunsku garderobu, već stvara priču svaki put kada netko nosi njihove komade. To je kombinacija izražajne individualnosti i izvanredne izrade koja oživljava duh mode. Mona ne prestaje oduševljavati svojom sposobnošću da prati najnovije trendove stvarajući svoj jedinstveni pečat u svijetu mode. Njihova predanost eksperimentiranju s teksturama, bojama i siluetama rezultira kolekcijama koje istražuju granice kreativnosti, nudeći svaki put nešto novo i uzbudljivo.

Svaka kolekcija brenda odražava ljubav prema detaljima, strast za savršenstvom i viziju koja nadilazi trenutne modne trendove. Uz svaki komad odjeće ili modni dodatak, Mona je simbol elegancije koja ulijeva povjerenje i izražava bezvremensku ljepotu.

Iva Radić
Lidija Lešić
Ivana Vukušić
Karla Zelić
Mia Matić
Nika Kamenski
Pamela Badžek
Ana Nikačević
Mate Rončević
Lara Vukušić
Ana Bacinger
Barbara Repe

Foto: Mavoar Projects

Učitati još
Zatvori