Upoznajte Insta brend iza divnih modela ručno rađenog pletiva

Upoznajte Insta brend iza divnih modela
ručno rađenog pletiva

Kao jedan od ključnih odjevnih komada u svakoj zimskoj kolekciji, garderobi i kombinaciji, pletivo nosi status ultimativnog modnog klasika hladne sezone. Istovremeno, omiljeni modeli pletiva u kombinaciji s neočekivanim detaljima, bojama i uzorcima stvorit će neke od najefektnijih i najpoželjnijih trendi noviteta.

U potrazi za ugodnim kardiganima, puloverima i drugim pletenim favoritima zavirili smo na Instagram. Iako ćemo lijepe modele pronaći u baš svim zimskim kolekcijama, od high enda do high streeta, za one malo posebnije komade isplati se pročešljati Instagram.

Cijeli svijet malih brendova, onih posvećenih isključivo pletivu ili onih kojima je pletivo u fokusu svake jesensko-zimske kolekcije, kao što su poljski The Odder Side, srpski Woolnia., grčki MumsHandMade i slično, samo je nekoliko klikova udaljen od vas. Posljednji brend koji smo pronašli, a koji se krije iza divnih ručno rađenim modela pletiva je Moimi Rekami.

Mali modni brend iza divnog pletiva

Iza divnih modela pletiva u neutralnim i zemljanim nijansama nalazi se mali modni brend Moimi Rekami. Dizajnerica Milena Zalewska strastvena je obožavateljica pletenja koja je svoj hobi pretvorila u posao. Svaki od modela pleten je ručno, a osim divnih pulovera i kardigana, u kolekciji brenda Moimi Rekami možete pronaći i ručno pletene modne dodatke.

Za jesenske i zimske dane Milena je pripremila neodoljivi spoj oversized krojeva i nježnih bež, smeđih i sivih tonova. Osim neke od najljepših kardigana i pulover ove sezone, u ponudi brenda Moimi Rekami ove sezone pronađite i velike šalove, cool rukavice i druge pletene modne dodatke. Uskoro, možemo očekivati i novi Moimi Rekami kolekciju za sezonu proljeće/ljeto u kojoj će glavn ulogu, kao i prethodnih godina, imati lagani modeli.

Neke od naših favorita donosimo u nastavku, a sve modele i dodatne informacije možete pronaći na Instagramu brenda @moimi.rekami.

Učitati još
Zatvori