Poznati modni brendovi imaju odlične popuste u web shopovima kako bi potaknuli ljude da kupuju online

Poznati modni brendovi imaju odlične popuste u web shopovima kako bi potaknuli ljude da kupuju online

Zbog pandemije koronavirusa, milijuni ljudi ovih su se dana povukli u sigurnost svojih domova. #OstajemDoma trenutno je bez sumnje najbolja odluka koji možete donijeti za sebe i za sve oko sebe. Osim što će nas distancirati od kontakta s našim najdražima, nova situacija u kojoj se nalazimo promijenit će i našu svakodnevnu rutinu – od načina na koji radimo do načina na koji se opuštamo. Odlazak u shopping ovih ćemo dana svesti samo na povremeni posjet najbližem dućanu kako bismo kupili ono najnužnije, dok ćemo shopping u modnim trgovinama, kao i mnoge druge aktivnosti koje nisu neizbježne, preskočiti.

Ako kupujete, kupujte online

Iako nam se kupovina odjevnih komada i modnih dodataka trenutno nalazi jako nisko na listi prioriteta, za sve ljubiteljice mode ona će biti dobrodošli kratki odmak od kaotične svakodnevice i dugih, sporih dana u samoizolaciji. Umjesto omiljenih modnih trgovina, ovih dana birajte online shopping. Kako bih nas potaknuli da ne izlazimo iz svojih doma, mnogi modni brendovi u svojim online shopovima donose odlične popuste koje smo izdvojili u nastavku.

Mona

Srpski brend Mona pokrenuo je inicijativu Stay Safe Stay Home i od 17. do 22. ožujka u svojem online shopu ponudio popuste do 20% na novu proljetnu kolekciju.


Everlane

Everlane je sve popularniji američki brend koji teži održivosti i prema svojim kupcima ostaje vrlo transparentan. Sve Everlane trgovine trenutno su zatvoreni, no za svoje su kupce pripremili niz posebnih popusta. Od 17. do 22. ožujka, Everlane je u svojem online shopu pripremio prvi popust na jedan od njihovih bestsellera – traperice. Svi modeli traperica sada su 350kn. Cijene Everlane traperice inače se kreće između 440 i 550 kuna.


Net-a-porter

Listi online shopova i modnih brendova koji donose super popuste pridružio se i luksuzni online shop Net-a-porter. Jedan od najboljih online shopova kada su dizajnerski odjevni komadi i modni dodaci u pitanju pripremio je popust od 15% na odabrane nove modele.


Sézane

Omiljeni francuski brend Sézane zatvorio je vrata svojih dućana do daljnjega, a svojim brojnim obožavateljima diljem svijeta ponudio besplatnu dostavu i produžio period za povrat. Također, 10% svoje zarade do 21. ožujka Sézane će donirati u fond za pomoć francuskim bolnicama.

 

 

 
 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

Objavu dijeli Sézane ? (@sezane)


Asos

U online shopu Asos možete pronaći popuste do 50% na odabrane proljetne modne favorite. Jedan od najpopularnijih online shopova na svojoj je stranici istaknuo da za sada sve funkcionira kao i inače te da će svi kupci planirani datum dostave vidjeti na checkoutu.

Asos Design

Foto: Instagram, Asos, Everlane, Mona, Net-a-porter, Sezane

Učitati još
Zatvori