Modni brendovi imaju odlične proljetne online popuste – okupili smo ih na jednom mjestu

Modni brendovi imaju odlične proljetne online popuste – okupili smo ih na jednom mjestu

Kada govorimo o modi, online shopping trenutno je najbolja i jedina opcija. Uz odlične hrvatske brendove koji imaju svoj online shop i hrvatske brendove kojima se možete javiti i njihove modele naručiti preko društvenih mreža, ovih dana zavirit ćemo i u online shopove popularnih high street brendova te najveće online shopove koji okupljaju na stotine različitih brendova. Zašto? Svi oni pripremili su odlična proljetna sniženja koja donose najpoželjnije proljetne i ljetne modele snižene i do 70%.

Modni brendovi imaju odlična online sniženja

Bilo da tražite proljetne klasike koje ćete nositi godinama, ležerne modele koje ćete nositi u narednim tjednima ili prve modne favorite za ljetnu sezonu, sve što možete poželjeti u svojem ormaru sada možete pronaći na proljetnim online sniženjima. Uz odlične popuste, većina modnih brendova prilagodila je i svoje uvjete za dostavu na kućnu adresu. I dok su neki modni brendovi snizili svotu potrebnu za besplatnu dostavu, drugi poklanjaju besplatnu dostavu na svaku online kupovinu, a svi su produžili rok za povrat ili zamjenu naručenih modela.

Najbolja online sniženja izdvojili smo u nastavku!

ASOS

Jedan od najpopularnijih i najvećih online shopova koji okuplja na stotine popularnih modnih brendova pripremio je više od 58 tisuća modela koje možete pronaći snižene i do 70%. Uz odlične popuste, ASOS je produžio rok za povrat na 90 dana.

BERSHKA

U online shopu high street brenda Bershka trenutno traje sniženje do 50%. Za kupovinu iznad 199,00kn Bershka vam daje i besplatnu dostavu na kućnu adresu, a rok za povrat i zamjene produžen je na 30 dana od ponovnog otvaranja Bershka trgovina.

H&M

Švedski high street brend H&M u kategoriji Promotions okupio je na stotine odličnih modela po sniženim cijenama. Svaka dostava je besplatna, a rok za povrat je produžen na 100 dana.

H&M

MANGO

High street brend Mango donosi 20% popusta na sve modele u online shopu, a rok za povrat produžen je na 60 dana.

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti donosi 50% na odabrane modele i besplatnu dostavu na kućnu adresu. Baš kao i u drugim Inditex brendovima, rok za povrat i zamjene produžen je na 30 dana od ponovnog otvaranja trgovina.

Mona

MONA

Srpski modni brend MONA jedan je od prvih kojih se pridružio kampanji #stayhome i #shoponline. U Moninom online shopu još uvijek možete pronaći 20% popusta na odabrane modele.

NORDSTROM

Online shop Nordstrom pripremio je veliko proljetno sniženje koje donosi do 60% popusta na odabrane modele, besplatnu dostavu i besplatni povrat.

SEZANE

I francuski modni brend Sezane odlučio je nagraditi svoje brojne obožavatelje besplatnom dostavom i produženim rokom za povrat.

Sezane

SHOEBEDO

ShoeBeDo trgovine trenutno su zatvorene, no odlične proljetne modele obuće s potpisom brendova poput Vans, Pepe Jeans, Skechers i brojnih drugih još uvijek možete pronaći u njihovom online shopu. Tamo ćete pronaći i popuste od -20% do -30% na proljetnu kolekciju te besplatnu dostavu iznad 200kn.

STRADIVARIUS

Stradivarius je još jedan Inditex brend čije online sniženje nećemo propustiti. Odabrani modeli sada su sniženje do 50%, za kupnju iznad 199,00kn dostava na kućnu adresu je besplatna, a rok za povrat ili zamjenu produžen je na 30 dana od ponovnog otvaranja Stradivarius trgovina.

TOPSHOP

Britanski high street brend koji obožavamo pripremio je proljetno sniženje za koje ćete htjeti znati. Svi modeli sniženi su do 50%, a rok za povrat produžen je na 45 dana.

ZARA

Proljetna online sniženja nisu zaobišla ni Zaru. Snižene modele okupili su u SPECIAL PRICES kategoriji, a vrijeme za povrat i zamjene produženo je na 30 dana od ponovnog otvaranja Zara trgovina.

Zara

Foto: Instagram, H&M, Sezane, Zara

Učitati još
Zatvori