Modni brend Sézane ima odlične preporuke kako provesti dane kod kuće

Modni brend Sézane ima odlične preporuke
kako provesti dane kod kuće

Pandemija koronavirusa promijenila je našu svakodnevicu, ali i svakodnevicu milijuna ljudi diljem svijeta. Velika većina nas pridružila se inicijativi #OstajemDoma, koja se na svjetskoj razini krije iza hashtaga #stayathome. Samoizloacija je trenutno bez sumnje najbolja odluka koju možemo donijeti za sebe i za sve oko sebe. Istovremeno, samoizolacija je i situacija s kojom se većina nas nikad nije susrela i koje dolazi sa nekim novim izazovima. Jedno od pitanja koje si svakodnevno postavljamo je kako provoditi dane između vlastita četiri zida. Kako bi povezao svoje brojne obožavatelje tijekom ovo izazovnog razdoblja, modni brend Sézane na svojem Instagram profilu svakodnevno širi pozitivu koja nam je svima i više nego potrebna.

Sézane preporuke za dane u samoizolaciji

Nakon što je zatvorio svoje dućane kako bi zaštitio svoje zaposlenike i kupce te pomogao u sprječavanju širenja koronavirusa, omiljeni francuski modni brend uveo je besplatni shipping na sve narudžbe te 10% zarade odlučio donirati francuskim bolnicama. Kako bi nam svaki dan učinili malo boljim i pozitivnijim, osnivačica Morgane Sézalory i ostatak Sézane tima na službenom Instagram profilu brenda dijele odlične preporuke kako iskoristiti i provesti vrijeme u samoizolaciji.

Među preporukama Sézane tima možete pronaći odlične filmove uz koje ćete putovati unutar vlastita četiri zida, poeziju koja će vas raznježiti, glazbu koju ćete rado slušati dok pripremate jedan od njihovih omiljenih ukusnih i jednostavnih recepta. Uz filmove, glazbu, podcastove i recepte, Sézane svakodnevno dijeli i umjetnike te incijative vrijedne naše pažnje i podrške.

Dnevnu dozu pozitive i odličnih preporuka koje će ispuniti vaše dane u samoizolaciji, potražite na instagram.com/sezane.

Učitati još
Zatvori