Nova kolekcija modnog brenda Fasada Studio donosi efektne modele za hladne dane

Nova kolekcija modnog brenda Fasada Studio
donosi efektne modele za hladne dane

Fasada Studio je hrvatski modni brend čiji rad pratimo godinama i u čiju se estetiku uvijek iznova zaljubimo za svakom novom kolekcijom. U jednoj modnoj priči, Fasada spaja sve ono što možemo poželjeti u svojoj garderobu – jednostavne i nosive modele s neočekivanim pomakom u kroju, silueti ili detaljima što im daje efektan izgled zbog kojeg se s lakoćom ističu u masi, ali i zadržava njihovu jednostavnost.

Uz prepoznatljivu estetiku i laskave krojeve, svaka kolekcija s potpisom modnog brenda Fasada ističe se i pažljivo odabranim, finim materijalima koji svaki od modela čine još boljim i privlačnijim.

Što je Fasada Studio pripremio za novu sezonu?

Fasada Studio kolekcija za jesen/zimu 2019./2020.

Modni brend Fasada Studio, iza kojeg se nalazi dizajnerica Patricia Sladić, predstavio je svoju novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2019./2020. kroz još jedan odličan lookbook.

Od odjevnim komada kao stvorenim za jednostavan, ali efektan svakodnevni look do modela u kojima ćemo pronaći onaj savršeni izbor za sve posebne prilike koje donose jesen i zima, u središtu nove Fasada Studio kolekcije nalaze se haljine. Uvijek u crnoj boji, ali uvijek u novom izdanju, dizajnerica Patricia Sladić kroz kolekciju za jesen/zimu istražuje i redefinira pojam male crne haljine u nekoliko odličnih modela.

Uz haljine među kojima ćete pronaći svoje brojne favorite, u novoj Fasada kolekciji ističe se i nekoliko odličnih kombinezona s naglašenim ležernim karakterom. Za hlade dane, Fasada Studio pripremio je i one ključne odjevne komade za kojima ćemo svakodnevno posegnuti – kratku jaknu koja spaja elemente sportske odjeće s prepoznatljivom estetikom brenda te divan kaput u raskošnoj nijansi smeđe boje.

Fasada Studio modele za jesen/zimu otkrijte u nastavku, a više informacija i sve novosti pratite na @fasada.studio.

Foto: Doris Fatur

Učitati još
Zatvori