Zavirite u novu modnu oazu u Hrvatskoj koja je prije nekoliko dana otvorila svoja vrata

Zavirite u novu modnu oazu u Hrvatskoj koja je prije nekoliko dana otvorila svoja vrata

Ghetaldus Optika Varaždin

Već 64 godine, Ghetaldus optika je sinonim za naše druge oči. Tijekom više od šest uspješnih desetljeća, Ghetaldus optika je otvorila više od devedeset poslovnica diljem zemlje, a nedavno otvorili su i svoju prvu poslovnicu u Sloveniji. Jedan od poslovnica koja se definitivno ističe je Ghetaldus optika u Varaždinu. U baroknom gradu u kojem je tradicija optika duga više od stoljeća, Ghetaldus optika ističe se kao značajni dio te tradicije. Sljedeće godine, Ghetaldus optika obilježit će šezdeset godina poslovanja na istoj lokaciji u Varaždinu – u Gajevoj ulici broj 11.

Uoči te velike šezdesete obljetnice, Ghetaldus je napravio dodatni iskorak i odlučio se na preuređenje i modernizaciju ove poslovnice u centru grada, kako bi, uz već provjerenu stručnost i kvalitetu, ponudio prostor u kojem će se svi kupci osjećati ugodno i opušteno.

Novouređenu Ghetaldus optiku u Varaždinu imale smo priliku posjetiti, a pogled u njezinu impresivnu ponudu naočalnih brendova i elegantni interijer koji savršeno preslikava duh baroknog grada, donosimo vam u nastavku!

Ghetaldus Optika Varaždin
Ghetaldus Optika Varaždin
Ghetaldus Optika Varaždin

Ovo je jedna od najljepših Ghetaldus optika

Ghetaldus optika u Gajevoj 11 mjesto je na koje dolaze ljudi ne samo iz Varaždina i okolice, već i iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, znajući da će upravo ovdje dobiti kvalitetan i personalizirani savjet te stručna rješenja za sve nedoumice vezane uz svoj vid.

Kako bi im ponudila još bolje i ugodnije iskustvo biranja i kupovanja sunčanih i dioptrijskih naočala, prostor Ghetaldus optike u potpunosti je preuređen.

Nit vodilja u preuređenju poslovnice u Gajevoj 11, koja je nedavno otvorila svoja vrata, bila je u istom prostoru objediniti bogatu povijest grada Varaždina i tradiciju optičke djelatnosti s modernim asortimanom te vrhunskom  kvalitetom usluge Ghetaldus optike.

Ghetaldus Optika Varaždin
Ghetaldus Optika Varaždin

Moderan interijer, raznolika ponuda i najbolja usluga

Uz elegantan moderni interijer s modernim pomakom, Ghetaldus optika u Gajevoj 11 ističe se i kao mjesto sa širokim dioptrijskim asortimanom, kao i velikom ponudom sunčanih okvira najpoznatijih svjetskih brendova, ali i s dodatnim uslugama koje upravo Ghetaldus čine jedinstvenom optikom.

Među prestižnim modnim kućama i brendovima koje možete pronaći na policama Ghetaldus optike u centru Varaždina ističu se talijanska modna kuća Missoni, kultna modna kuća Dior i DITA, jedan od vodećih brendova naočala u svijetu.

Poliklinika s iskusnim liječnikom oftalmologom, radionica koja slijedi tradiciju starih majstora (mjesto gdje će se popraviti i ono što je nepopravljivo), slušni odjel sa stručnjakom za namještanje i popravak slušnih aparata – tri su dodatne usluge koje zaokružuju ponudu ove varaždinske Ghetaldus optike i ističu ju kao mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba iz svijeta optike.

Ghetaldus Optika Varaždin
Ghetaldus Optika Varaždin
Ghetaldus Optika Varaždin

Ghetaldus u Gajevoj 11 je mjesto sa stručnjacima koji će riješiti sve dioptrijske probleme i ponuditi široki izbor okvira, ali i mjesto s dušom i emocijom koja počiva na stoljetnoj brizi za oči stanovnika – tradicija, kvaliteta i povjerenje od sada u novom modernom ruhu i za nove generacije.

Učitati još
Zatvori