Još jedan hit Miu Miu proizvod? Upravo su lansirali tenisice u suradnji s New Balanceom
Još jedan hit Miu Miu proizvod? Upravo su lansirali tenisice u suradnji s New Balanceom

Još jedan hit Miu Miu proizvod? Upravo su lansirali tenisice u suradnji s New Balanceom

Ako netko može srušiti vodeću adidas x Wales Bonner suradnju s vrha, to je zasigurno ekskluzivni Miu Miu x New Balance collab. Ovo nije prvi put da je Pradina sestra, Miu Miu, odlučila surađivati s poznatim sportskim brendom i tvorcem jednih od najpopularnijih tenisica. Prije godinu dana su nam već predstavili shoe collab koji je nadmašio sva očekivanja i bio viralni hit, a sada, godinu dana kasnije se uzbudljiva suradnja luksuzne modne kuće i sportskog brenda nastavlja. Nove tenisice su bile predstavljene tijekom Miu Miu modne revije za proljeće/ljeto prošle godine, a sada su i službeno stigle u prodaju. Više o Miu Miu x New Balance tenisicama čitajte u nastavku.

Miu Miu x New Balance

Nakon balerinki, koledžica i kitten heels, stiže još jedan Miu Miu hit

Drugi najpopularniji modni brend na svijetu Miu Miu, bolje poznat kao sestrinski brend Prade, profesionalac je kada su u pitanju cipele i ostala obuća. Sami su započeli mega trend satenskih balerinki koji je aktualan i danas. Također su prvi lanirali svoju verziju kitten heels štiklica i koledžica koje su uspješno utjecale na modnu industriju i postale globalni hit. Niz high street i high end brendova je odmah krenulo rekreirati Miu Miu komade. Sve u svemu, možemo zaključiti kako Miu Miu točno zna kakvu obuću modni entuzijasti vole i žele te im to i serviraju sa svakom novom kolekcijom.

Miu Miu x New Balance suradnja

Prije par dana, Miu Miu je napokon lansirao tenisice s poznatim sportskim divom New Balanceom. Atraktivne već rasprodane tenisice dolaze u 3 verzije, te ih krase 2 različita para vezica. Radi se o preradi kultnog New Balance 530 modela koji je nastao 1992. godine.

Miu Miu je htio dizajnirati tenisice koje su istovremeno upečatljive i jednostavne. Tenisice dolaze u cimet, ekru i bijeloj nijansi, a krasi ih brušena koža te mrežasti materijal. New Balance tradicionalna silueta i izgled se mogu dobro prepoznati kod novih dizajerskih tenisica, dok na jeziku možemo primijetiti Miu Miu x New Balance logo. Tenisice uspješno spajaju vintage i sportski stil, kako bismo mi dobili praktične, atraktivne i stylish tenisice za svaki dan. Osim toga, tenisice dolaze s različitim šarenim vezicama kao trendi pop of color detalj. Fun and cool.

Miu Miu x New Balance
Miu Miu x New Balance
Miu Miu x New Balance

Foto: Miu Miu

Učitati još
Zatvori