Massimo Dutti ima divnu mini kolekciju posvećenu Jane Birkin

Massimo Dutti ima divnu mini kolekciju
posvećenu Jane Birkin

Modni brend Massimo Dutti jedno je od naših omiljenih imena na high street sceni. Posvećen kreiranju pomno kuriranih kolekcija s naglaskom na moderne klasike, eleganciju krojeva i svevremenski karakter, Massimo Dutti kolekcije svake sezone donose ono što trebamo i želimo u svojoj garderobi. Nakon proljetne kolekcije i prvih ljetnih modela, Massimo Dutti prije nekoliko dana predstavio je i svoju novu Join Life mini kolekciju. S održivim pomakom koji nose sve Join Life kolekcije, nova mini kolekcija popularnog high street brenda posvećena je jednom od omiljenih modernih klasika u svakoj garderobi – T-shirtu. Iako mini kolekcija T-shirta ne donosi iznenađenje kada je riječ o odabiru materijala i kroja, već donosi spoj mekog pamuka i klasičnog t-shirt kroja, novi modeli istaknuli su se i oduševili nas inspiracijom iza njih koja je istaknuta i na njima. Kao inspiracija za novu kolekciju dizajnerski tim je odabrao jednu od najvećih modnih ikona 20. stoljeća – Jane Birkin.

Engleska glumica, pjevačica i model postala je sinonim za nonšalantni francuski stil i nepresušan izvor inspiracija za modne dizajnere od sedamdesetih pa sve do danas.

Massimo Dutti x Jane Birkin kolekcija

Osim što su zabilježene u modnoj povijesti, neke od omiljenih kombinacija Jane Birkin danas i sami nosimo. Među njezinim modnim favoritima nalazile su se mini haljine, traperice, pletene košare i T-shirt majica. Kao modnih ikona koja je T-shirt majicu nosila bolje od ikoga, Jane se istaknula kao savršena inspiracija za novu Join Life mini kolekciju T-shirtica s Massimo Dutti potpisom.

U bijeloj boji, bež nijansi i boji gline, limitirana kolekcija donosi četiri modela od kojih svaki nosi otisnutu fotografiju Jane Birkin. Sasvim običan T-shirt kojeg je i sama Jane obožavala nositi, tako se pretvara u mali hommage poznatoj glumici, pjevačici i modnoj ikoni koja je spoj ležernog i chic nosila bolje od ikoga.

Sve modele pronađite u nastavku, a naručiti ih možete na massimodutti.com.

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori