Massimo Dutti ima savršene nove komade za jesen i kraj ljetne sezone
Massimo Dutti ima savršene nove komade za jesen i kraj ljetne sezone

Massimo Dutti ima savršene nove komade za
jesen i kraj ljetne sezone

Privlačan spoj klasičnih krojeva, najnovijih trendova, kvalitete izrade i još uvijek relativno pristupačnih cijena modele – Massimo Dutti modeli svake se sezone ističu kao savršeni moderni klasici vrijedni pažnje. Iako je ljetna sezona u punom jeku, mnogi su se već vratili s godišnjeg odmora i u potrazi su za jesenskim komadima kojima će osvježiti svoju garderobu. Ako se nešto isplati, i donosi sreću pred novu sezonu, to su jesenski komadi za jesen 2023. godine.

massimo dutti

Massimo Dutti noviteti

Svoje favorite koje krasi doza elegancije i svestranosti i koji će biti savršeni izbor za svakodnevni poslovni look, pronašli smo među novitetima brenda Massimo Dutti. Brend Massimo Dutti obožavamo i inače, pa vrlo lako pronađemo nešto za sebe u njihovoj ponudi. Ovaj španjolski brend jako dobro interpretira poslovnu eleganciju. Također, predstavlja najljepše komade koji se redovito mogu pohvaliti visokom kvalitetom.

Komadi brenda Massimo Dutti prepoznatljivi su po jednostavnosti i klasici, ženstvenim krojevima s ležernim karakterom te finim materijalima. U njima ćemo se osjećati ugodno u svim prilikama. Ženstvene haljine, midi suknje, elegantne bluze, moderni puloveri i trendi balerinke savršen su odabir za kreiranje jesenske capsule garderobe. Također, neki komadi idealni su i za kraj ljetne sezone koje obično prati promjenjivo i kišovito vrijeme.

Naši favoriti za jesen 2023.

Postoje trendovi i postoji vječni stil koji svaka žena sama razvija za sebe. A za dobru bazu svakako je ključna capsule garderoba koja se sastoji od komada na koje se možete osloniti, ali komada koji će podizati kombinacije i činiti ih zanimljivima. Formiranje capsule garderoba osobna je priča, a za jesen se ona zasigurno može bazirati na odjeći poput dobrih blejzera, balerinki, hlača i pulovera te praktičnom i stylish torbom.

Sve te komade – klasične, uvijek nosive i nipošto dosadne – pronašli smo na Massimo Dutti web stranici. Koji su naši favoriti saznajte u nastavku.

košulja
kožne hlače
haljina
pleteni pulover
pulover
haljina
massimo dutti suknja
rebrasti top
rupičasti pulover
massimo dutti traperice
bermude
pleteni prsluk
sako
suknja
kardigan
massimo dutti torba
torba
balerinke

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori